Üdv srácok,örülök hogy mindenki egészben hazaért,főleg Ábrus!Pupu,én ezért tömtem ki az ülést szivaccsal,a nagy motorozásban észre sem vetted hogy elzsibbadt tökindád!
Te pupu. Ez már szerintem ilyen agyi dolog. Valami legalábbis tudod nem jó...VAGY nem jól ülsz és elnyomsz valami ideget. De ez nem normális, hogy ilyen rövid idő alatt így elb@szódik a lábad.
Nem is mondtam a legdurvább dolgot snoopy meg a Miki megerősíti majd.
Megálltunk 1 kútnál kicsit lazítani meg kávézni és 1 cigiszünet.
Megállok raknám le a jobb lábam és nem mozdult. Bal le gyorsan és szóltam nekik nyissák ki az oldaltámaszt mert nem bírok leszállni. Azt hitték hülyülök. Kinyitják és mint 1 mozgássérült falábas 2percig tartott míg leszálltam a vasról de üvöltöttem a fájdalomtól.
A kúton tömeg és csodálkozó arcok. .
Énis mikor leszálltam itt a motorról átkaroltam adtam 1 hatalmas csókot a tankra és megköszöntem hogy nem hagyott cserben. A főnök meg a filmesek előfutárai azt mondták te beteg vagy bazdmeg.
Megálltunk 1 kútnál kicsit lazítani meg kávézni és 1 cigiszünet.
Megállok raknám le a jobb lábam és nem mozdult. Bal le gyorsan és szóltam nekik nyissák ki az oldaltámaszt mert nem bírok leszállni. Azt hitték hülyülök. Kinyitják és mint 1 mozgássérült falábas 2percig tartott míg leszálltam a vasról de üvöltöttem a fájdalomtól.
A kúton tömeg és csodálkozó arcok.
Mi a szart raktál fel ide?
Bár Snoopyt még nem láttam írni ma.
http://youtu.be/n-CyzBkALZ8
Na meg a többi szervezést ,naon jó volt minden.