Mellesleg hazafele majdnem csattantunk egyet, mert ádám a kurva gps-el volt elfoglalva vezetés közbe és túl gyorsan szálltunk bele egy balkanyarba ami száraz és tiszta időben még okés lett volna talán, de vizes és kavicsos úton azt eredményezte, hogy 10 cm-re álltunk meg a szalagkorláttól
Szolgálati közlemény!
Mindenki aki még nem tette meg az hajítsa ki a régi (még a gyári~20 éves) valamint az silány utángyártott gyertyapipákat és jó minőségű (NGK) ÚJAKKAL tessék őket helyettesíteni.
Nekem ma reggelre a párás idő miatt (egész este esett) az egyes hengeré (focihoz közelállóknak:a balszélső ) alapjáraton mindenhol adott szikrát csak ott nem(mindig) ahol kellene.
B.Zsolt éles szemmel tekintett be az oldalidom nyílásán és látta meg a problémát: az a pipa olyan volt mint a csillagszóró. (ezen túl műszaki jellegű kérdésekkel őt zaklassátok ne engem )
Kaptam kölcsön tőle egy gyári öreg (de még jó) pipát,amivel minden helyrejött (ezentúl alkatrészigényekkel is őt keressétek).
Veszek 4 új pipát. (most mennem kell enni mert rám szóltak!)
Poti ezúton is szeretné megköszönni, Sanyinak, elsősorban mert megszervezte a találkozót, másodsorban meg mert felülhettem mögé, élmény volt, köszönöm! Zsoltinak, mert volt olyan bátor, hogy mögötte is utazhattam, nem is keveset (mentünk 200-al is ) és mert isteni vacsorát sütött - főzött tegnap este! , Lacinak, alias mlasnak, hogy bevállalta, hogy együtt haljunk meg . Cindy-nek, hogy végig baszogatott, mert hát b@szni nem hagyták Hatalmas jó dolog volt Veletek élőben is találkozni, sok - sok élménnyel lettem gazdagabb. ábrus-ról kiderült, hogy szőke is volt annó, szerencsére viszont már nem az , megtudtam, hogy nem minden focista barom, van 1 közöttük, aki hatalmas szívvel rendelkezik a pocak alatt és a többiekről se feledkezem ám el, a képeket és videókat nézve (itt nem a Mia által kreált videóra gondolok ), hosszú évekig lesznek még boldog perceim.
Az enyémből 1szer menet közben jött ki 1 nagy lyukat tömtem be az úton ,nem sok híjja volt hogy teljesen kiessen mire már észre vettem.
Azóta ilyen nyakba akasztós madzagon van amit a buzik hordanak magukkal a telefonjukon.Azt meg a kormányra fűzöm
Szevasz Jani! Lesz Kompresszió mérő óra jövő hét végére tudtam egyet kérni és akkor a mérés megmutatja , hogy hova kell nyúlni a továbbiakban./Balogh Laci/
ez igy ebbe na formaban nem igaz,en mashova mentem:) raadasul motorral.kint pihen a kicsike.
apropo.ti eszrevettetek,h a kulcsot ki lehet venni gyujtas alatt is?anyam szolt,h eg vmi zold a motoron(uresjelzo)kis hijan lehulyeztem,h hogy egne,mikor a kulcs a zsebemben van:)vagy ez csak nalam van igy?
Na akkor szerencsés vagy,ha csak ennyi a baj.Igen,én is nagyon nézegettem a TZR-t,RD-ket meg RGV-t,de aztán ezt az FZR500-ast vettem.Ha kevésből megúszom a javítást,lehet az adópénzből jövőre veszek egy TZR 50-est.
Sziasztok
Megjöttem a taliről.
Majd este teszek fel 1-2 képet, mert előbb megnézem az asszonyt hogy van. (már egy kicsit hiányzik )
Kibebaszott jó társaság, nagyon örülök hogy ha ennyi időre is de el tudtam menni. Érdekes módon ott sokkal kevesebbet baszogattuk egymást mint itt a fórumon.
Mindenki aki még nem tette meg az hajítsa ki a régi (még a gyári~20 éves) valamint az silány utángyártott gyertyapipákat és jó minőségű (NGK) ÚJAKKAL tessék őket helyettesíteni.
Nekem ma reggelre a párás idő miatt (egész este esett) az egyes hengeré (focihoz közelállóknak:a balszélső
B.Zsolt éles szemmel tekintett be az oldalidom nyílásán és látta meg a problémát: az a pipa olyan volt mint a csillagszóró. (ezen túl műszaki jellegű kérdésekkel őt zaklassátok ne engem
Kaptam kölcsön tőle egy gyári öreg (de még jó) pipát,amivel minden helyrejött (ezentúl alkatrészigényekkel is őt keressétek).
Veszek 4 új pipát. (most mennem kell enni mert rám szóltak!)
Köszönöm Nektek!
Azóta ilyen nyakba akasztós madzagon van amit a buzik hordanak magukkal a telefonjukon.Azt meg a kormányra fűzöm
Én másoltattam hozzá kulcsot, az új nehezebben jön ki
az xj ből kijön nekem is
Nem tud valaki 250-hez fesz szabályzót
apropo.ti eszrevettetek,h a kulcsot ki lehet venni gyujtas alatt is?anyam szolt,h eg vmi zold a motoron(uresjelzo)kis hijan lehulyeztem,h hogy egne,mikor a kulcs a zsebemben van:)vagy ez csak nalam van igy?
Sokszor mondják hogy láttak Debrecenben motorozni engem,pedig a környéken sem voltam
igen jol emlékszel ,sok embernek irtam nagyon rávoltam állva a 2T-re de aztán nem vettem végülis.egyenlőre:)
Megjöttem a taliről.
Majd este teszek fel 1-2 képet, mert előbb megnézem az asszonyt hogy van. (már egy kicsit hiányzik
Kibebaszott jó társaság, nagyon örülök hogy ha ennyi időre is de el tudtam menni. Érdekes módon ott sokkal kevesebbet baszogattuk egymást mint itt a fórumon.
Köszönöm a jókívánságokat.