Én csak annyit köszönök hogy köszönöm magamnak hogy kitaláltam hogy a sikondai campingba menjünk és köszönöm magamnak hogy elintéztem a fűtést. Nektek meg
Nektek lassítani kellett mi végig 100-130 de a viharos szél majdnem kiütötte 3x alólam a vasat 130 nál. És M6 végénél szalagkorlátot majdnem meg taliztam jobbos nagyívűbe, előjött megint a blokkolás.
Ki mint fentebb olvashatod, a hazaút eseménytelen volt (azon kívül hogy 50%-ban esett / 50%-ban szakadt az eső végig) az esőruha nem ázott át, csak a nyakamnál lett vizes a kabát gallérja, 110-120-szal lehetett majdnem végig haladni.
Nos itt vagyok.
Én is szeretnék megköszönni mindenkinek mindent,és külön köszönet tiszteletbeli fórumtagunknak Balázsnak és barátnőjének,akik felvállalták és kifogástalanul teljesítették a túravezetést. (remélem a fejfájás már elmúlt )
Zsolti szokás szerint nem hazudtolta meg magát,sütött, szállított, szakértett, lelke volt a társaságnak,és egy felkészül biker minden kellemetlenség nélkül oszthatja meg vele a szállását is(füldugó)
Pupuval földöntúli élmény volt találkozni,hihetetlen egy figura, és Ádámról is kiderült hogy (szerinte) hihetetlen mennyiségű lexikális tudással rendelkezik a motorok terén,valamint bármit kinézne és megépítene magának hangulattól függően.
Sanyira nem vesztegetek egy szót sem, aki ilyen feleség-lány-motor kombinációval rendelkezik egy személyben arra kár is lenne. (Sanyi lánya Viki engem tisztelt meg azzal hogy eljött velem )
Összefoglalva: örültem mindenkinek aki ott volt,és sajnáltam azokat akik nem lehettek itt.
namivan buzik? mielőtt hazaértem, még bevásároltunk kajátpiát, itthon takarítottam, leszedtem a szárítót, kipakoltam a ruhákat, rendbetettem a szobát. (najó, mia elmosogatott, meg cinál nekem kaját holnapra)
motoros baleset!
Remélem mindenki rendben hazaért.
Én is szeretnék megköszönni mindenkinek mindent,és külön köszönet tiszteletbeli fórumtagunknak Balázsnak és barátnőjének,akik felvállalták és kifogástalanul teljesítették a túravezetést. (remélem a fejfájás már elmúlt
Zsolti szokás szerint nem hazudtolta meg magát,sütött, szállított, szakértett, lelke volt a társaságnak,és egy felkészül biker minden kellemetlenség nélkül oszthatja meg vele a szállását is(füldugó)
Pupuval földöntúli élmény volt találkozni,hihetetlen egy figura, és Ádámról is kiderült hogy (szerinte) hihetetlen mennyiségű lexikális tudással rendelkezik a motorok terén,valamint bármit kinézne és megépítene magának hangulattól függően.
Sanyira nem vesztegetek egy szót sem, aki ilyen feleség-lány-motor kombinációval rendelkezik egy személyben arra kár is lenne.
Összefoglalva: örültem mindenkinek aki ott volt,és sajnáltam azokat akik nem lehettek itt.