Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont olyan mint szindi kocsija...ez jelent vmit
Erre jártunk mis is tegnap!
motoros baleset!
Én csak annyit köszönök hogy köszönöm magamnak hogy kitaláltam hogy a sikondai campingba menjünk és köszönöm magamnak hogy elintéztem a fűtést. Nektek meg
Nektek lassítani kellett mi végig 100-130 de a viharos szél majdnem kiütötte 3x alólam a vasat 130 nál. És M6 végénél szalagkorlátot majdnem meg taliztam jobbos nagyívűbe, előjött megint a blokkolás.
Jó volt!
Szívből remélem hogy Miacicus lábacskája már begyógyult és nem kék-zöld mint tegnap volt.
Szegény Snoopynak csak egy szavába került volna és egy zsír új esőruha új tulajdonosaként tehette volna meg az utat hazáig.(szárazon)
csak azért lassítottam, mert ott visítoztatok
Gondolom arrafelé ment haza mint Mi, és Mi is kurvára eláztunk, volt, hogy lassítanunk kellett, semmit nem láttunk ki.
Na megyek kicsit dolgozni nemsoká vagyok.

Remélem mindenki rendben hazaért.
ne tetézd, h beszótá a csajomnak, h mérnemjár fodrászhoz, mikor odajár, csak a festést cisnálom én, szerelemből.
Ki mint fentebb olvashatod, a hazaút eseménytelen volt (azon kívül hogy 50%-ban esett / 50%-ban szakadt az eső végig) az esőruha nem ázott át, csak a nyakamnál lett vizes a kabát gallérja, 110-120-szal lehetett majdnem végig haladni.
. A csizmámból fél liter víz végig 110-130km/h 4x álltunk meg szegény Snoopy nagyon szarrá ázott
Ádámnál lemaradt hogy:különösen pár sör és egy üveg pezsgő elfogyasztása után.
Nos itt vagyok.
Én is szeretnék megköszönni mindenkinek mindent,és külön köszönet tiszteletbeli fórumtagunknak Balázsnak és barátnőjének,akik felvállalták és kifogástalanul teljesítették a túravezetést. (remélem a fejfájás már elmúlt )
Zsolti szokás szerint nem hazudtolta meg magát,sütött, szállított, szakértett, lelke volt a társaságnak,és egy felkészül biker minden kellemetlenség nélkül oszthatja meg vele a szállását is(füldugó)
Pupuval földöntúli élmény volt találkozni,hihetetlen egy figura, és Ádámról is kiderült hogy (szerinte) hihetetlen mennyiségű lexikális tudással rendelkezik a motorok terén,valamint bármit kinézne és megépítene magának hangulattól függően.
Sanyira nem vesztegetek egy szót sem, aki ilyen feleség-lány-motor kombinációval rendelkezik egy személyben arra kár is lenne. (Sanyi lánya Viki engem tisztelt meg azzal hogy eljött velem )
Összefoglalva: örültem mindenkinek aki ott volt,és sajnáltam azokat akik nem lehettek itt.
Biztos jobb volt, 10-ig aludni, aztán kajálni, meg kocsikázni egy motoros találkozón...pöcsög
Minden rendben ment Béla?
ez gusztustalan.
Home now . . . . . . . . . . . . .
namivan buzik? mielőtt hazaértem, még bevásároltunk kajátpiát, itthon takarítottam, leszedtem a szárítót, kipakoltam a ruhákat, rendbetettem a szobát. (najó, mia elmosogatott, meg cinál nekem kaját holnapra)
Na mi van, többiek?
Akkor épp pont nem...
Nem lehet hogy azért mert simogattad vezetés közbe, te hálátlan ribanc
A terminátor is ezt mondta..