Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, ezek állatok... kéccázzal mennek ezeken a hegyi utakon...(ide kellett volna szmájli, de nem rakok, mert meghalt egy Motoros Társunk, nem volt szerencséje. Mert aki azt hiszi, hogy nem kell szerencse, az qrvára el van tévedve )
Brutál Béla jó kis motor!
Megjött a mail.
Jövő héten megérdeklődöm és mondok árat.
. . . . .
Komolyra fordítva a szót. Köszönök mindenkinek mindent nem akarom felsorolni kinek mit mert holnap se végeznék vele.
Köszönöm hogy megismerhettelek titeket és veletek lehettem. És remélem sok 1000 kilométert tudunk 1ütt letudni a jövőbe.

Ja Ábrus 1118km . abból 817km a hétvégén.
Hát igen,nevelés kérdése.
1:amikor meghallgattam szegénykémet hogy mekkora egy állattal él együtt
2:a többieknek valahogy elfelejtettünk szólni
A Pupu! Kapucnis pizsije milyen cuki volt!
A fűtést ÉN intéztem el!
Előző este meg mlas,akit kinevettünk aznap délután hogy hogy lehet valaki ilyen h.lye hogy elektromos fűtőventilátort hoz magával motoron,aztán este furcsamód sokan ugrottak be hozzánk a hogylétünk felől érdeklődve,vagy mindenféle egyéb alibi kifogásokkal.
Mi meg panaszkodhattunk reggel hogy ki kellett takarózni és ki kellett kapcsolni a fűtést mert nem lehetett kibírni ezt a hőséget amit ez a kis ventilátor csinál, valamint alig lehetett aludni mert valamelyik szobából időnként jegesmedvebömbölést lehetett hallani.
Csá mindenki!
jame takarják, akkor lehet volt, de légzsákkal nehéz elhinni, hogy bekötve így szltbassza a fejét szegény motoros, még szegényebb motor.. mindig a száguldozás..
ésmégez is.. tényleg
nemnagyon látok övet
1: Mikor láttad Te Mia combját?
2: Erről én hogy maradtam le?
sziasztok!
örülök, hogy rendben haza értetek
örülök, hogy jól éreztétek magatokat
örülök, hogy tiszteletbeli fórumtag lehetek
örülök, hogy találkozhattunk Veletek
örülök, a pezsgőnek (bár nem kellett volna költségbe vernetek magatokat miattam )

köszönöm a jó motorozást
á.. hagydmár, nem is húzza, nicns baja, most csinált olyan spagettit, hogy ihajj!
Hi, én is hazaértem, kibaszott esős út volt egész hazáig, rohadt nyomvályús út, tele esővízzel, amit a kamionok felnyomtak...de nem ázott át a bűrruhám egyáltalán És ez köszönhető egyrészt annak, hogy 1 teljes flakon impregnálót ráfújtam, másrészt annak, hogy a Vito hátuljában utazott a motorommal 1ütt
1 óra körül Paksnál egy halászlé mellett ücsörögve gondoltam ázó fázó Motorozo Barátaimra...
Megérkeztünk mi is. Most. De még megálltunk a cora-ba venni, meg burkolni. Ismét nagyon jó buli volt, köszönünk mindenkinek mindent, és ígérjük legközelebb motorral megyünk. Télleg van motorom....