Ja, ezek állatok... kéccázzal mennek ezeken a hegyi utakon...(ide kellett volna szmájli, de nem rakok, mert meghalt egy Motoros Társunk, nem volt szerencséje. Mert aki azt hiszi, hogy nem kell szerencse, az qrvára el van tévedve )
Komolyra fordítva a szót. Köszönök mindenkinek mindent nem akarom felsorolni kinek mit mert holnap se végeznék vele.
Köszönöm hogy megismerhettelek titeket és veletek lehettem. És remélem sok 1000 kilométert tudunk 1ütt letudni a jövőbe.
A fűtést ÉN intéztem el!
Előző este meg mlas,akit kinevettünk aznap délután hogy hogy lehet valaki ilyen h.lye hogy elektromos fűtőventilátort hoz magával motoron,aztán este furcsamód sokan ugrottak be hozzánk a hogylétünk felől érdeklődve,vagy mindenféle egyéb alibi kifogásokkal.
Mi meg panaszkodhattunk reggel hogy ki kellett takarózni és ki kellett kapcsolni a fűtést mert nem lehetett kibírni ezt a hőséget amit ez a kis ventilátor csinál, valamint alig lehetett aludni mert valamelyik szobából időnként jegesmedvebömbölést lehetett hallani.
jame takarják, akkor lehet volt, de légzsákkal nehéz elhinni, hogy bekötve így szltbassza a fejét szegény motoros, még szegényebb motor.. mindig a száguldozás..
sziasztok!
örülök, hogy rendben haza értetek
örülök, hogy jól éreztétek magatokat
örülök, hogy tiszteletbeli fórumtag lehetek
örülök, hogy találkozhattunk Veletek
örülök, a pezsgőnek (bár nem kellett volna költségbe vernetek magatokat miattam )
Hi, én is hazaértem, kibaszott esős út volt egész hazáig, rohadt nyomvályús út, tele esővízzel, amit a kamionok felnyomtak...de nem ázott át a bűrruhám egyáltalán És ez köszönhető egyrészt annak, hogy 1 teljes flakon impregnálót ráfújtam, másrészt annak, hogy a Vito hátuljában utazott a motorommal 1ütt
1 óra körül Paksnál egy halászlé mellett ücsörögve gondoltam ázó fázó Motorozo Barátaimra...
Megérkeztünk mi is. Most. De még megálltunk a cora-ba venni, meg burkolni. Ismét nagyon jó buli volt, köszönünk mindenkinek mindent, és ígérjük legközelebb motorral megyünk. Télleg van motorom....
Jövő héten megérdeklődöm és mondok árat.
Köszönöm hogy megismerhettelek titeket és veletek lehettem. És remélem sok 1000 kilométert tudunk 1ütt letudni a jövőbe.
Ja Ábrus 1118km
2:a többieknek valahogy elfelejtettünk szólni
Előző este meg mlas,akit kinevettünk aznap délután hogy hogy lehet valaki ilyen h.lye hogy elektromos fűtőventilátort hoz magával motoron,aztán este furcsamód sokan ugrottak be hozzánk a hogylétünk felől érdeklődve,vagy mindenféle egyéb alibi kifogásokkal.
Mi meg panaszkodhattunk reggel hogy ki kellett takarózni és ki kellett kapcsolni a fűtést mert nem lehetett kibírni ezt a hőséget amit ez a kis ventilátor csinál, valamint alig lehetett aludni mert valamelyik szobából időnként jegesmedvebömbölést lehetett hallani.
2: Erről én hogy maradtam le?
örülök, hogy rendben haza értetek
örülök, hogy jól éreztétek magatokat
örülök, hogy tiszteletbeli fórumtag lehetek
örülök, hogy találkozhattunk Veletek
örülök, a pezsgőnek (bár nem kellett volna költségbe vernetek magatokat miattam
köszönöm a jó motorozást
1 óra körül Paksnál egy halászlé mellett ücsörögve gondoltam ázó fázó Motorozo Barátaimra...