Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, ez jó lehet...Lehet inkább nem húzta meg nagyon, nehogy megszakadjon. Hiába, a nyomaték kulcs elengedhetetlen.
Mi most indulunk a talira, de autóval sajna mert holnapra elég cudar időt mondanak.
Na most jött elő a hiba. Fel lazult a vezérmű tengely,valaki már állitott rajta szelephézagot elöttem. Ezek szerint lusta volt normálisan lehúzni a csavarokat. Gyanús is volt már régebben is,hogy az 1-2-es henger szelep fedél tömitése kicsit nedvesnek tünt,de nem csepeg az olaj.
Az e - milcímed Caspián valami, tavasszal meg akartál venni tőlem egy tzr 250 est.
beszéltünk mail -ban is ,telón is :)
Emlékszel?
Te a faszt irogatsz ide baszki!
Igyál sört, de helyettünk is!
Énisittvagyok kocsival
elmentek találkozni
Holnap Mezőberényben motoros nap lesz. Itt Vésztőn meg szüreti bál.
Csövi. Nem volt rá idöm. Mert más munka jött közbe. Amúgy szépen megyen mind a négy henger 3ezres fordulatig. Szóval most van egy 4hengeres városi robogóm.
Nincs különösebb gond a motorral, csak mióta megcsinálták mentem vele kb. 20ezret, gondoltam egy ellenőrzés ráférne....
Arra már én is rájöttem,hogy néhány autóst irritál a motorkerékpár,mert olyankor is megelőz,amikor teljesen felesleges.
valaki mondja meg, hogy miért van az h fehér kombi astrával kiállnak versenyezni ellenem?

Sok gyökér

Az ember nagytöbbségében az a kép van a motorosrol, hogy csak száguldani lehet egy motorral
Hát igen akinek hadra fogható motorja volt,az mind elment,most csak mi maradtunk,a sánta lovasok!
Először a karbikat állítsd be,úszószint,súbertű magassága,alapjárati keverék csavar,és ha így se jó akkor gyanakodhatsz szelepre.A szinkron előtt mérj kompressziót,mert ha valóban nem zárnak (neked se) a szelepeid,akkor szinkront nem tudsz állítani!Szinkront csak tökéletes motornál van értelme beállítani.
Kinetic, megnézted a szelepeket? Én is gondoltam télen szétszedem, de amikor megláttam micsoda tortúra, letettem róla...lehet előbb a karbiszinkront próbálom meg, talán az egyszerűbb.
sziasztok vannak elado yamaha fzr600 genesis alkatrészeim 89 90 motorokra pár dolog hátso felni elsö lámpák ulések gyári yamahára valo gumik elsö féknyereg és még pár alkatrész hivjatok bátran a számom 06202886711
gratula, és jó egészséget Nektek!
szép jó estét!
Micsoda pangás van itt...
de jó nektek irigységből csak gurultam egyet délután.
Jó szórakozást!
Na gratulálok én is,srácok jól fogy a sör?
GRATULÁLOK!
a kép lemaradt
Szerintem nem lesz nehéz
Az anyós meg is jegyezte mekkora pöcse van
Gratula! csinálj belőle nagy pun**hajcsárt

Gratulálok ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Gratulálok én is,és sok boldogságot meg egészséget kivánok.