Na, ez jó lehet...Lehet inkább nem húzta meg nagyon, nehogy megszakadjon. Hiába, a nyomaték kulcs elengedhetetlen.
Mi most indulunk a talira, de autóval sajna mert holnapra elég cudar időt mondanak.
Na most jött elő a hiba. Fel lazult a vezérmű tengely,valaki már állitott rajta szelephézagot elöttem. Ezek szerint lusta volt normálisan lehúzni a csavarokat. Gyanús is volt már régebben is,hogy az 1-2-es henger szelep fedél tömitése kicsit nedvesnek tünt,de nem csepeg az olaj.
Csövi. Nem volt rá idöm. Mert más munka jött közbe. Amúgy szépen megyen mind a négy henger 3ezres fordulatig. Szóval most van egy 4hengeres városi robogóm.
Először a karbikat állítsd be,úszószint,súbertű magassága,alapjárati keverék csavar,és ha így se jó akkor gyanakodhatsz szelepre.A szinkron előtt mérj kompressziót,mert ha valóban nem zárnak (neked se) a szelepeid,akkor szinkront nem tudsz állítani!Szinkront csak tökéletes motornál van értelme beállítani.
Kinetic, megnézted a szelepeket? Én is gondoltam télen szétszedem, de amikor megláttam micsoda tortúra, letettem róla...lehet előbb a karbiszinkront próbálom meg, talán az egyszerűbb.
sziasztok vannak elado yamaha fzr600 genesis alkatrészeim 89 90 motorokra pár dolog hátso felni elsö lámpák ulések gyári yamahára valo gumik elsö féknyereg és még pár alkatrész hivjatok bátran a számom 06202886711
Mi most indulunk a talira, de autóval sajna mert holnapra elég cudar időt mondanak.