Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizony bizony adom a dolgot. Nem is vettem be a bogyóm reggel.
Lassan én is.
Ádám! Inkább hagyd otthon ezt a gyereket, kifizetem az útiköltségét!
Mér, kilukadt, mikor szöges nuncsakuval verted?

Lassan én is pakolászok...
Jó reggelt!
Most nem tudom hogy én,vagy a feleséged a hibás hogy egyikőnk nem tud szervezni.
Én két hónappal előre szóltam hogy mikor legyen a tali, igaz hogy Ő meg kilenc hónappal ezelőtt szólt hogy terhes.
De sok sikert kívánok nektek és azt,hogy ne legyen semmi probléma,minden simán menjen.
Mivel így felforgattátok a menetrendet,ezért mindenképpen pezsgőt kell bontanunk este,úgyhogy nem ártana ha ott lennél!
Lónak a faszát, íme a ZENE:

http://youtu.be/9Qf6vmELIhI

Én meg csak attól félek, hogy nehogy elhajoljon a viperám
Megmondom az őszintét én a veréstől félek amit kapok majd ez elmúlt fél év sérelmeiért. . . . . .
Á arra most képtelen lennék
Tökéletes idő lesz végig, ne szorongjál már gyorsan adjál még egyet a gumizsuzsinak és akkor jó leszel
Na elkezdett tombolni az adrenalin bennem. Kicsit fúj a szelecske itt napos jó időnk van.
Na akkor mikorra érsz?

Mert addig még van idöm jáccani
felreertelmezted,epp ellenkezoleg,szabadsagra megyek asszonytol egy hetvegere:)megyek haza osokhoz rendberakni a gepeket+ csaladlatogatas...
Jaj, de gyenge kifogás..
Gyerekek hajnali fél 4kor aludtam el de az is ilyen forgolódós volt.
Egészbe érünk oda csak a 66os utat sajnálom hogy kimarad.
Igen,jó utat,és vigyázzatok Magatokra,egészben érjetek ide!
Jó utat mindenkinek!
Szia Ikim!Valamiért nincs már meg a számod!Küld már el nekem valahogy légyszi!Az enyém az adatlapon!
Jó reggelt eljött a big day.
Gratulálok ezt a boldog napot ott kell velünk megünnepelned. . . . . . . . . . . . .