Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kezeit csókolom drága. Ezt a hatalmas meglepetést.
Hidegen ne legyen 10 bár alatt és ne legyen a hengerek között 0,5 bárnál nagyobb különbség. (amire kíváncsi voltál az: újonnan 13-14 bár környékén van a hőmérséklettől és az akksi feltöltöttségétől függően)
sziasztok "nagyok"
Gyulám a kompresszió mérőn az a tekerő mi célt szolgál?
Nem szállítottuk egymást mert egyikőnk sem akarta gerincsérvvel kezdeni a házasságát.
aha na akkor ha Gyula műszerét rárakom akkor elvileg mennyi az az érték ami még nem rossz és ha az felett van akkor még jó.

Na igen. Egy pöttyet az asszony a magasabb. Gondolom Ő vitt át Téged a küszöbön a lagzi után, nemde?
Ha a kompresszióviszonyra vagy kíváncsi akkor az 11,2:1
Ha a sűrítési végnyomásra az lehet: 0-14bar
Ábrus mekkora a kompresszió a genibe? tól-ig értéket pls
Tudom már el is ment.
MI annyian vagyunk nem férünk el 1 tablón se. Kutyuval 12-en
De itt a kis kedvencem.
Hát ez baromi 1 szerű
Normál esetben sokat járok horgászni, de ha nem is horgászok akkor is kimegyek etetni.
ahol horgászok az tőlem kb 15 km re van az oda-vissza 30km/nap,és ezt 1 héten minimum 5ször.Ez igy indul alaphelyzetben.Utánna kis csavargás 1-2 kirándulás ,és már nem is kell sok mindent tenni a sok km-erhez
Télen a Tiszára járok csukázni ott is hirtelen beleszalad 100-150 km/alkalom
Szerintem már ott is van!
Na pá,most mennem kell,még benézek.
Kis családom, meg asszonnyal:
Na ábrus úr ha már a blues companyval sikerült az őrületbe kergetned, akkor küldheted a kiscsajt ide de gyorsan. Bakker elfogyott a monitor tisztítóm összenyálaztam mikor puszilgattam a melleit.
Megmondom :link
Nem az nincsen itt de ha elmondod mit tekergessek akkor megoldom.
Régebben dolgoztam egy 192 centis csajon,minden oké lett volna de szerinte nem voltam elég magas hozzá. (szerintem meg igen! )
Forrasztani tudsz?
Ja értem ok
Az a fényérzékelő elem,napsütésben jobban világítanak,sötétben kevésbé.
De nekem a magasság is számít!