Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja a gumikat azé kaptátok el,mert lett 4 új michlen de ebből 5 szövetszakadásos lett
azé 5 mert a pótkerék is az volt,és azt is feltettem ,deee nálam az sem bírta sokáig
ahány időjárásos oldalt nézek, szinte annyiféle időt írnak szombatra
Hűl az idő nagyon
Ja meg a búza Lackót nem küldte az öltözőbe pirossal.
Na igen. fáradtak voltak a srácok.
köszi, úgy látom, a legjobb helyre cseppentem
Jajj a kis kondások xeltek velük tegnap. Add át üdvözletem a sok kondásnak.
A kedvenc színésznőm itt forgat az országba és nem nálunk. . . . . . . . .
Még visszanézek.
Komolyra fordítva a szót: isten hozott közöttünk,remélem jól érzed itt majd magad. (még jöhetnek csajok raklapszám,van itt hely! )
Pupu húzd meg magad, mert gyűlnek a kondások, oszt sok disznó PUPUtevét győz. Bezony.
Neked elég csak megkísérelni,az is nagy eredmény!
Na várjál még 4kmt és utol érlek.
innen már csak egy hajszál választja el, h a rükvercet is megtalálja
Nem kell mert veszi a lapot az angyalka
Viszont nekem ebben a fene nagy ünneplésben is ki kell mennem és a helyére kell tennem a himbámat ( ) és be kell röffentenem a nehézlöveget mert holnap áthangolt rugózásteszt lesz.
nekem is? normálisan kell viselkednem?ez komoly?
Adtam volna pajszert kölcsönbe azzal is neki lehet állni a fóbia zárjának.
vettem ilyen izé készletet, amivel neki tudok álni a Fabia zárjának.
Itt van olyan ember aki lazán megtalálja a váltón a 4-5 között az üreset na az a nagy fogyatékos köztünk. Ugye skacok.
Szóval lány még nem volt itt a fórumon (kivéve Cindyt ) ezért kissé keressük a szavakat és a levegőt de örülünk Neked!
De ez igaz is . .
lsőre úgy olvastam "fogyatékosokkal" (nem megsértőőődni)
Szia!
Szerintem Ábrus arra gondolt,hogy PUPU sokszor váltott már felhasználó nevet és nem hitte el,hogy egy hölgy jött az oldalra.Biztos azt hitte ,hogy PUPU hülyül megint.De ennyi képpel és videóval nem lehet szivatni minket.
Na ez van .
(Nem megsértődni! )