Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a fehér led középen az mi?
Nem is a magasság számít,hanem hogy megértsétek egymást.

Különben is azt mondják,hogy kis ember nagy bottal jár.Ennek asszony bizti örül.
Gyulám ennek a zsenije te vagy, nem tudom milyen idiótát kéne sorba kötnöm nem értek hozzá.
Akkor jó,a tápegység műszeréhez állítottam be,de úgy látszik sok lett.Lehet rajta állítani,csak ahhoz szét kell szedni a mérőt,egyszerűbb,ha sorba kötsz a barna vezetékkel egy vagy két diódát,az lecsökkenti a mért értéket.
Nem gond, mindig magasabb nőt akartam magamnak(180cm alatt sohasem játszottak,anyás típus vagyok )
Mindig szívesen kipróbáltam volna egy nagymellű-hosszúcombú sportos kétméteres penge állapotú csajt(de már le vagyok tiltva )
Kisemberek gigantomániája.
Magassarkú westerncsizma volt rajtam,így nyertem pár centit és az asszony lapostalpú csukában volt.(meg a ruhája alatt nem látszott hogy kicsit behajlította a térdét)
Gyulám alapjárat 13,9V-14V 3000-4000 14,3V
Sőt,az előző Gilerámnál is ugyanez a fesszabályzó hiba volt,úgy látszik öregebb motoroknál ez már népbetegség!
semmi körülmények közt nem mehet 14,4 fölé.Általában alapjáraton nem tölt eleget,és csak fordulaton áll be a névleges 13.5-14,4 V közti értékre,de szerintem neked a fesszabályzó kampeca! Enyém is ilyen volt világbajnok szakács módjára fözte el az akkumat!
Meg péntekre még jó időt mond és a Balcsi felé kanyargósabb a pálya után.Vasárnapmeg lehet,hogy esik.
Ja,ez jó ötlet!
Vagy mehetünk Balcsi felé oda és visszafelé többen tudunk jönni M6 on mert a többség úgyis arra jön,és onnan szakadnak le.
Alul.

OKÉ,majd még ott megdumáljuk.
Nekem 8
Alul vagy felül?
OKÉ,akkor visszafelé jövünk a Balcsi felé?
Alapjáraton mennyinek kell lenni a töltésnek lámpa nélkül kb,és hány ezernél nézzem meg?
Egyből kiszúrtam ,bocsi!
Esküvőn mit vettél fel,magassarkút?
Hát ha M6 az a snoopynak közelebb van mint M7. Meg az M6 jobb minőségű. Meg az Ábrus is M6 hoz van közel.
Az sok,ellenőrizd multiméterrel,mert ha valóban14,4V-felett van a feszültség,akkor az akkud nem lesz hosszú életű!
Asszony 180+ én meg 170cm-es (hivatalosan rendőrség általi mérés ) egerentyű vagyok. (az esküvői képen is csalni kellett hogy ne sokkal látsszak alacsonyabbnak )
2 cm lógás .
Ja!
Remélem Snoopy is olvassa ,de merre mennyünk?!Balcsi v M6?
Be kell állítanom a láncom mert kicsit laza most néztem lóg alul felül.