Akkor jó,a tápegység műszeréhez állítottam be,de úgy látszik sok lett.Lehet rajta állítani,csak ahhoz szét kell szedni a mérőt,egyszerűbb,ha sorba kötsz a barna vezetékkel egy vagy két diódát,az lecsökkenti a mért értéket.
Nem gond, mindig magasabb nőt akartam magamnak(180cm alatt sohasem játszottak,anyás típus vagyok )
Mindig szívesen kipróbáltam volna egy nagymellű-hosszúcombú sportos kétméteres penge állapotú csajt(de már le vagyok tiltva )
Kisemberek gigantomániája.
Magassarkú westerncsizma volt rajtam,így nyertem pár centit és az asszony lapostalpú csukában volt.(meg a ruhája alatt nem látszott hogy kicsit behajlította a térdét)
semmi körülmények közt nem mehet 14,4 fölé.Általában alapjáraton nem tölt eleget,és csak fordulaton áll be a névleges 13.5-14,4 V közti értékre,de szerintem neked a fesszabályzó kampeca! Enyém is ilyen volt világbajnok szakács módjára fözte el az akkumat!
Asszony 180+ én meg 170cm-es (hivatalosan rendőrség általi mérés ) egerentyű vagyok. (az esküvői képen is csalni kellett hogy ne sokkal látsszak alacsonyabbnak )
Különben is azt mondják,hogy kis ember nagy bottal jár.Ennek asszony bizti örül.
Mindig szívesen kipróbáltam volna egy nagymellű-hosszúcombú sportos kétméteres penge állapotú csajt(de már le vagyok tiltva
Kisemberek gigantomániája.
Magassarkú westerncsizma volt rajtam,így nyertem pár centit és az asszony lapostalpú csukában volt.(meg a ruhája alatt nem látszott hogy kicsit behajlította a térdét)
OKÉ,majd még ott megdumáljuk.
Esküvőn mit vettél fel,magassarkút?
Remélem Snoopy is olvassa ,de merre mennyünk?!Balcsi v M6?