Gyulám alapjáraton 1500 az uccsó zöld és első piros telibe világít. Ha húzom neki akkor 2.piros is a többire nem emlékszem mert már 150km/h volt megint.
Itt vannak, most csináltam őket,tehát ez a jelenlegi állapot. (kivéve a Mary Poppinst,az kb:két hetes)
Fényképezés közben pár képnél feküdtünk a röhögéstől
Úgy állítottam be,hogy ha a zöld melletti piros világít,az már túltöltés!A fényerő pedig a külső fény hatására változik,tehát ha változik a fényerő,az nem hiba!
Nem kell félni annyira,tavaly ősszel mekkora vágtát csináltunk Lacival megy Zsoltival Pörbölyre!Akinek van valódi bőr cucca,az nem ázik meg,(lefújja róla a szél a vizet)csak Zsolti hónalja ázott el,mert ő nem bőrkabátban jött!
Ne legyél már ennyire rinya
Neked muszáj valami miatt állandóan aggódni?
Az időjárás fasza lesz, abból a pár felhőből csak helyi zápor lesz, ami az elmúlt napok esőzéséből, valamint a mostani melegedésből teljesen törvényszerű.
nekem a bal megy rosszabbul
az okát nem tudom magam sem, de én bal kezes vagyok. Igaz a jobb kezemet is használom egy csomó dologra.
(a bal pontos a jobb meg maga az iszonyat )
11 óra a pászka pékkel szembeni nagy parkoló az jó neked?Akkorra már nincs olyan hideg.
Te Ábrus,nem magasabb az asszony nálad?!
Fényképezés közben pár képnél feküdtünk a röhögéstől
Egyébként már volt fent róla kép.(de nem érdemes kinyomtatni,régen volt már 20 éves)
Neked muszáj valami miatt állandóan aggódni?
Az időjárás fasza lesz, abból a pár felhőből csak helyi zápor lesz, ami az elmúlt napok esőzéséből, valamint a mostani melegedésből teljesen törvényszerű.
Nálam is. A balkezem a baleseti sebészet, a jobbkezemtől pedig még én is félek.
az okát nem tudom magam sem, de én bal kezes vagyok. Igaz a jobb kezemet is használom egy csomó dologra.
(a bal pontos a jobb meg maga az iszonyat