Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.
Szándékosan vettél alufelnit vagy csak ilyen volt?
Értek mindent már..
mámma 8-tól este 6-ig toltam az egyetemen.
Kibaszottulkurvaunalmas volt. Hálózati ismeretek.
Na húzok szunyálni.
Cakát!
pontosítás:
"beszédet se tökéletesen beszélem"
helyesen:
beszédet se tökéletesen értem
Én menekülnék kézzel lábbal, de a jelenlegi végzetségemmel és tapasztalatommal jobban fizető és stabilabb állást nem találhatnék még a nagyfaluba se, hátmég itt Debrecenben. Bár egy középfokú angol nyelvvizsgával az ITservices kapna utána.
De angolul csak qvára konyhanyelven beszélek. Még a tiszta angol beszédet se tökéletesen beszélem, hátmégha egy ügyf.szolgon telefonon egy angol törő mukesszal kék informatikai dolgoról beszélgetni.
Esélytelen.
Ez már kókány de gyáriban még mindig nagyon tetszenek. (az a múltkori bordó nagyon jól esett volna) Egyébként az FZR sokkal komolyabb technika.
Megyek énis oda dolizni. :)
az nem volt sok érte.
Messze van. Motorral 1000 %,hogy nem indulnék. Talán kocsival, de itt jön a zséé faktor.
Szopás most ez az ősz.
Na nem baj. Jövőhéten jön az ajánlat a HR-től. Reméljük jó píz lesz.
Barátiba 30, de autóztam 150km-t, éjjel értem vissza.
Há gyere.
adja!
Oszt mipíz volt, ha szabad íly pofátlanul szétnézni a pénztárcádban?
Én a Fabia-ra keresek 5X100 könnyüfém felnifélét- Asszem et38
13 agy 14 coll kék.
Mulkor lett voltan 25-be 4 darab. Qvaéletbe, hát nem az orrom elől vitték el? Mert nekem menni kellett pénzt felvenni hozzá, a másik mukesz meg kp-s volt. FCUK !
Nekem nagy pofám van, mert nem megyek sajna a talira.
Egyébként meg egyszer szívesen kipróbálnám ezt a boxolós dolgot. Eddig csak kesztyű és felszerelés nélül volt hozzá szerencsém vagy 2x életemben, de nem élveztem. Az egyik alkalommal én húztam a rövidebbet.
Adja, mi? tökre örülök neki.
Csak ne ingereld fel az oroszlánt,mert téged is elhív edzeni,aztán jól elpüföl!
Egyébként Zsír!
Köszi Gyulám. Ennyire azért én is vágom.
Csak Ádit akartam kicsit forgatni.
általában gumit, de itt az egész kerékre gondoltaM.
Igen, a felnikre célzott,az "OZ"saját tervezésű felniket gyártó cég.
Hogy a Narancs Tetves és Dugót idézzem:
Faszomse érti ezt a geci tájszólást.
A lépő az autó könnyűfém felnijét hivatott jelölni?
Na mentem tvzni mert látom mindenki elhúzott. pápá
esik az eső
Én 30at fizettem a múltkor mert 20-al túlléptem a megengedett sebességet .Szerintem a sohanemvolt jogsi nélküli motorozás több lenne,úgyhogy szerintem kérd el a főnőköd jogsiját ha tényleg annyira hasonlítasz Rá a motort meg tagad le,hogy a Tiéd.
OZ lépők