Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már kedden a gépműhelyben volt. (de rohadt vagyok!)
Na kiderült Sanyi barátunknál Pécsen lakott a drakula . Óvatosan menjünk a talira mert lehet kiszívja a vérünket a Sanyi
Én is feszült lennék ha a posta valamit lehet elbaszarintott.
Gyulánk felhívott az előbb és kissé feszültnek tűnt. Remélem már kezd helyreállni a vérnyomása!
Sz:0,11-0,20mm
K:0,21-0,30mm hidegen.
Az nagyon is
ugye elgondolkodtató. . .
ábrus. Egy szlephézag kérdés?
Szívót és kipufogót mennyire kell állitani?
http://www.youtube.com/watch?v...
Nincs lehetetlen,csak tehetetlen
http://www.tesztmotor.hu/multimedia/kep/talalos-kerdes.html
Vazze nem értem Feladtam a bukót másnap reggelre ott volt. Gyula tegnap feladta ma itt volt.Motorino feladta a kutyacsontot 2 nap és itt volt ábrus feladta a generátor 2nap és itt volt. Gida csinálj valamit a haverjaiddal mert bajok lesznek. . .
Zsolt furgonnal jön ha esik majd hazahúz.
Igaz,de a simával is oda szokott érni két nap alatt,ez már túl sok!
Onnan hogy 2 napja veri a bucimat a víz
Időgarantáltal kell feladni
Nem kerül sokkal többe!
Hogy a rák egye meg, velem mindig kitol valami!
Itt a postán nincs mert mondta volna a postásunk.(szinte mindennap találkoztunk vele)
A gépműhelyes gyerek meg jövőhéten szabadságon lesz,ezért hívott hogy mi lesz viszem-e,mert a héten megcsinálta volna.
Majd megkérem hétfőn a postásunkat hogy keressen rá hogy merre jár a csomag. (másnapra itt szokott lenni minden)
Egy 11 kg-os csomag már leállítja a magyar postát?Itt a ragszáma. ezzel utána tudsz nézni:C0 0000 92 11417343 0000
A zsír új jány /aki már mellesleg nem olyan új/ nem bírná ki motoron addig.Hát még ha eső is lesz...
Eddig életében annyit motorozott amit velem ment,nem neki való./még/,úgy értem hogyha huzamosabb ideig a nyakamon marad majd hozzáedződik.
De mi tagadás nekem is baromi messze van
És ha beázik ez seggfej motor akko gáz van
Érdekesebb lett volna ha a fékre markolt volna rá a rendőr. (de tényleg nem tudom hogy mi a f.szt gondolt ez a gyökér,utassal akarta lenyomni az FJR-t? (egy Yamahát?)
Hétfőn feladtam,hol kujtorog?Nem akarják kivinni Venyimbe?Kérdezd meg a postást,lehet rajta ülnek.
Fú de szép fényes a dobom
Az én voltam de az a blokkból ki ágra volt rakva. De nem baj majd megoldjuk ezt is.