Vazze nem értem Feladtam a bukót másnap reggelre ott volt. Gyula tegnap feladta ma itt volt.Motorino feladta a kutyacsontot 2 nap és itt volt ábrus feladta a generátor 2nap és itt volt. Gida csinálj valamit a haverjaiddal mert bajok lesznek. . .
Itt a postán nincs mert mondta volna a postásunk.(szinte mindennap találkoztunk vele)
A gépműhelyes gyerek meg jövőhéten szabadságon lesz,ezért hívott hogy mi lesz viszem-e,mert a héten megcsinálta volna.
Majd megkérem hétfőn a postásunkat hogy keressen rá hogy merre jár a csomag. (másnapra itt szokott lenni minden)
A zsír új jány /aki már mellesleg nem olyan új/ nem bírná ki motoron addig.Hát még ha eső is lesz...
Eddig életében annyit motorozott amit velem ment,nem neki való./még/,úgy értem hogyha huzamosabb ideig a nyakamon marad majd hozzáedződik.
De mi tagadás nekem is baromi messze van
És ha beázik ez seggfej motor akko gáz van
Érdekesebb lett volna ha a fékre markolt volna rá a rendőr. (de tényleg nem tudom hogy mi a f.szt gondolt ez a gyökér,utassal akarta lenyomni az FJR-t? (egy Yamahát?)
K:0,21-0,30mm hidegen.
Szívót és kipufogót mennyire kell állitani?
Nincs lehetetlen,csak tehetetlen
Nem kerül sokkal többe!
A gépműhelyes gyerek meg jövőhéten szabadságon lesz,ezért hívott hogy mi lesz viszem-e,mert a héten megcsinálta volna.
Majd megkérem hétfőn a postásunkat hogy keressen rá hogy merre jár a csomag. (másnapra itt szokott lenni minden)
Eddig életében annyit motorozott amit velem ment,nem neki való./még/,úgy értem hogyha huzamosabb ideig a nyakamon marad majd hozzáedződik.
De mi tagadás nekem is baromi messze van
És ha beázik ez seggfej motor akko gáz van