Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Unatkoztam,mindig unatkozok hosszabb utakon,nekem nem élmény a sárguló búzatáblát bámulni,meg amúgy is szeretem a jó poénokat ,most már mindketten nevetünk rajta.
Meg amúgy is azt mondta az anyukám hogy a lányok nem szeretnek unatkozni

Ja megint nincs sapkád
Ezt nem lehet! Te állat!
Meg tudom magyarázni
Isten hozott itt minálunk!
Ne mondd nekem hogy aki ilyenre képes az nem perverz?
Ki kezdett el üvölteni a kocsiban szegény barátnője társaságában,riadt de tiszteletlen véleményalkotásra ösztönözve?
1:Ábrus+né péntek du-tól
2:Jaszi + Jasziné péntek estétől
Üdv.Enyém az ezredes aminek hibás a váltója.
Perverz? ? ? Na ezt nem értem
Az igaz hogy a kedvenc állatom a pina(amiből egy icipici is elég egyszerre)
De a fattyúk még sohasem jutottak eszembe úgyhogy nyugodtan . . .
Én megyek pénteken, de még nem tudom mikor indulok.
Lehet csak meló után, ami azt jelenti hogy 5-6 körül érek oda.
Viszont előleget nem fizettem, mivel ellenkezik az elveimmel.
(kockázat nélkül nincs rizikó )
1:Ábrus+né péntek du-tól
Becsengettétek már a lóvét az embernek fiatalok?
Kéne egy lista hogy ki jön,mert egy hét múlva ilyenkor már szakadó esőben húzzuk a gázt Pécs környékén a hegyekben.
Basszátokmeg kisütött a nap! Mi van Bvargával és Fábival?
Bár robertgidával nem árt vigyázni mert elég kiszámíthatatlan. (kissé talán perverz? )
Nem ettünk még meg senkit.
10Le-vel tud többet de nem lett egy ZXRFZRCBRGSXR az biztos.(aki meg kinyírja annak: )
nem, egy haveromnak, csak Ő nem volr regisztrálva, de épp most mondtam neki, hogy regeljen, mert itt biztosan tud valaki segíteni neki...
Kicsit rövidebb mint az ötös de aki berakta már (és megszokta) annak tetszik.(bakosi)
Mivel "sűrűbben" vannak a fokozatok,ezért sokkal finomabban lehet váltani vele és nincs akkora "lyuk" az egyes és a kettes között.
Viszont jó állapotú (komplett,kipróbálható) váltót nagyon nehéz találni.(az FZR 600 váltója NEM! jó bele)
Neked van ezresed?
Csak páran azt hiszik hogy a hangolása is sportosabb, és hajlamosak tragikus hirtelenséggel szarrá pörgetni a blokkot.
Ez gif, tehát képekből összerakott sorozat. Ez a legesleg könnyebben manipulálható. Észre is vehető rajta...
Köszi az infokat, nagyon hasznosak... ez a 6-os váltó tetszik, lehet jó lenne kicserélni...
Előbb ki kell nézni!
Ez a Suzuki Intuder (VS 700/750/800) blokkja és váza túramotornak felöltöztetve gyárilag. Nagyon király gép,tartós és jó árban is van.
(Ádám helyében azonnal megvenném)