Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja . . .
vezet a siófok
Nem is mondtam reggel 9:15 kor mekkora megrázó élménybe volt részem. Deákról villamossal mentem haza és a Nemzeti múzeumnál a sínen meg akart fordulni 1 suzuki kocsi és mi meg telibecsaptuk a vilivel akkorát szólt a kocsi a bal első sárvédőnél kapott 1 jó nagyot a kereke kiszakadt én meg jobb elől ültem mindent láttam és olyat fékeztünk majdnem előbbre nyomultam nagyon nagyot szól. . . .
Tiszta rumcájsz abba a csizmában. Én is ilyen erősen nézek ki a bőrkabiba. .
http://youtu.be/BfVKilkdVZs
Áááá,talán mégse. Nem hízok el olyan könnyen.
Sanyi holnap tekerj bicajjal és a lökhajtásos üzemmel jobban fogsz menni.
lehet kár volt beszűkíteni a bőr nacit
Hú! Megjöttünk a bográcsozásból,szar idő volt,de a kaja..... az mesés!
Négy féle,pacal,kakas,vegyespörkölt,és káposztásbab! 5 tányérral ettem,és kétszer a káposztásbabból. Ittunk némi páleszt,és egy kis Radlert,no meg egy raklap sütit! 1Xélünk!
Amúgy vodás de nem akarok a cégesre akkor bemegyek a kútra és váltok 1et igazolást elrakom.
Jól van én autópályán csak ott mentem a frézivel ahová nem kell katica.
Sehova. Már nem adnak konkrét matricát.
a homlokodra
már rég nem kell ragasztani semmit, a rendszámot ellenőrzik
És hová ragasztom?
Ugyanúgy mint az autókra. Bármelyik benzinkútra bemész és mondod hogy motorra kell.
épp úgy ahogy a kocsira
megmondod a rendszámot, meg hogy mennyi időre kell aztán fizetsz
Motorra hogy kell megváltani a pályamatricát?
Énis öntött kereket lecserélném a lángos ülést kidobnám a hátsó sárvédőt leszabnám bobtailre 1 fasza fekete fényezés amibe lila csillám lenne és kész is. Na meg a lábtartókat kicserélném valami komolyabb darabra.
Igazi fekete csótány,amilyet Te szeretsz. (bár én dolgoznák rajta még azért)
Jó rendben. Kerestem Neked egy motort csak hogy jobb kedved legyen:motor
Azt a qrva ez nagyon dúúúúúrva.
http://www.youtube.com/watch?v.... . . .
Nehéz lesz ma nem vagyok fogékony semmire. Hajnali 4 kor aludtam el mostanában ez van nemtom mi van velem és reggel fél 8 kor keltem. fél nap rohangálás után visszajöttem. fél ó volt hogy a mai szófosást megint végigolvassam közbe keresek kutatok és filmet nézek meg meccset a tv-be.