Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A matrica motorra 765ft/4nap.
Netudol valami olyat amivel unokatesómék kertjén csapatostól átszaladgáló őzikékből egyet kettőt a bográcsba beleugratni?
Ha elkapnak jogsi nélkül qva sokáig nem is lesz olyanod, mert nem adnak ha levizsgázol se.
Akkó má nem mind1, hogy a rendszámot levetetik veled, és kivánják ideiglenesen? Hamarabb lesz motorod megint (hivatalos motorod) mint jogsid.
Olyan sose lesz pedig 2x már rabosítottak. Azaz 25 évig benne vagyok a rendszerbe
bizony mert elveszik és nem adják könnyen vissza
Hátha valamelyik fakabát felismer valamelyik meccsről és az egész éjszakát csíkos ruciban töltöd
(na jó ne így legyen,de valljuk be nagyon vicces lenne)
a rendszámot nem buzeráljuk
ugyan dehogy
Elég ha a jogsi miatt megvágnak nem akarok 30at fizetni a 2e matricáért
Ha az m6-oson jönnétek egy kis infó:
Egy ismerősöm szerint még nincs egy ellenőrző kapu sem
Minek?
Takard le a rendszámot, oszt csá.
Hali!
Sajnos legkorábban szombat du. 2-kor tudok indulni,mert suliba kell mennem. Zh-t írunk amit nem hagyhatok ki.
Ok.Küldöm.
Örülök hogy jó lett,és tetszik .Az enyémbe a 165gyári helyett 155öst tettem+az R1 teló 17mm-el hoszabb,igy már sokkal jobban fordul .
De van még 150es is legyártva azt majd jövöre tesztelem.
okés, jöhet.
majd küldök mailt hogy hova kellene küldeni
Szia,5000.ft
én érdeklődtem utána régebben
Mennyiért adod?
Ha kellene valakinek egy jól müködö hátsó rugóstag 91es Exap,rugó festékhiányos.
Az igen csak tegnap 13án adtam fel azt mondták 2 nap. .
1000 köszönet beraktam nagyon faszán magas lett. . .
Sőt ne is hijjáfel: ittt vagy itten lehet fogni jóárasítva
PUPU tegnap megjött a lé
Sanyi neeeee ábrusnak megszakad a szíve és nem jön talira mert kórházba lesz. . .
De sokáig nézegettem az ezredes előtt!
Honda cb 900
Szerintem 2-3 nappal előtte már lehet hinni nekik!Addig még fog változni,amit jósólnak.