Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint a képen is látszik oda volt felrakva és nem mért ott semmit pedig fél órát járattam és mentem vele. de majd télen átrakom a blokkból ki részre hogy szemből kapja az olajat ne oldalról.
Még nem.
Akartam is kérdezni hogy mi van,mert már hívott a gépműhelyes srác is.
Rémlik már,valaki feltette a hűtőre,csak ott nem volt neki nyomás,valószínű visszafolyó ágon volt neki.Legegyszerűbb feltenni a hengerfej olajcsavarjára,mert ott aztán lenni kell nyomásnak,csak az kisebb csavar és olyanom nincs.
Emre asszem neki de nemtudom pontosan kinek küldtél még.
Akkor egyszerűen tedd fel a hűtőre,de ki volt akinek nem sikerült felrakni,mert nem volt hova?
Gyulám nekem van olajhűtőm bizony bizony fz-n nincs. nekem fzr van. de sebaj tévedni emberi dolog mondta a sündisznó és leszállt a drótkeféről.
Ja ez fentvolt itt is a videóknál írta is a gyerek 2x átnyúlt a rendőr és lenyomta a gombot a motorján és végül maga állt meg mert alig volt benyája és az utas is kérte már. Persze kamerán kívül jól megrakták a gyereket. Hülye barom.
Ábrus megjött a hengerfej?
Én 12x1.25-öst küldtem,de neked nincs olajhűtőd,a hengerfejen levő olajcső csavarját kell átalakítani ugyanúgy hozzá,az 10x1.25-ös.
Ebből is látszik hogy ennek tényleg csak a NSF-ben van értelme: http://youtu.be/3MU1H-owdyY
Nem lesz. Honnan veszel ilyen hülyeséget?
De mit tudunk csinálni elhalasztani nem lehet és én már talizni akarok másokkal is nem csak A Zsoltival és az Ikim faterral. Hanem a mágus Ábrussal Emrével a bunyós Ádival meg a babaarcúval is persze a jó Sanyi barátommal és a malccali ja bocs Mlas meg a többiekkel.
Mééééééééééééé nem jöss
z?“A sör nem alkohol. A tészta nem étel. Az asszony nem ember. A medve nem játék.”
juj de csúnya idő lesz a talisokra
Menek a gyerekért.
Enyém már hozzászokott. Ha Mlas is jön tuti eső lesz. Ezért biztosítom magam ótóval is.
Látod Zsolti ez nem ázik be. A mienk 1 kis esőbe tuti megállna. Mondjuk a múltkor jó kis esőbe mentem és semmi bajom nem volt. a vassal.
Társkeresés.
Keresek egy 35-40 év körüli, művelt, nem dohányzó, magára és környezetére is igényes, független, ápolt vékony hölgyet, aki lesz.pna.
Há há há
Vagy akár ezt is lehet.
Mit csinálunk ha esik? Hát ezt