a 750es supertenerék azok baromi jók.. neked még a lábad is leérne róla.. szinte ugyan olyan vehemenciával tol minden fordulaton, nekem nagyon tetszett amikor próbáltam egyet (kivéve az egy lábbal is pipiskedős megállás )
Amúgy mit akarsz? Azt má tudjuk, mi kéne..
Sztem 3-4k közt válogatni lehet a 15-20 éves sportmotorok közt. itt már CSAK az állapot számít, sztem majdnem mind1, hogy Yam, Suzuka, Kawa, Hond... (na ne öljetel meg )
1, előbb próbáld ki hogy kicsit nagyobb előfeszítést adsz a hátsó rugónak, az is emel valamennyit.
2, én a helyedben, (Bakosi, és a saját tapasztalataim alapján) inkább az elejét ereszteném le egy kicsit. Ez ráadásul valamivel egyszerűbben végrehajtható művelet lenne.
Ez így van.
És pontosan azért írtam le, mert ez a beállítás másik gépen nem hiszem hogy működőképes megoldás lehet. Illetve mindegyik gépen egyedileg kell szinkronba hozni ezeket az értékeket.
csak hogy megkönnyítsem
lassan el kéne dönteni hogy milyen irányba indulj el......
hisz tudod, csak egy maradhat
Tényleg jössz egyáltalán,
Ezt nem értem
Ha magasabban lesz a segge, akkor miért lesz könnyebb lesz feltenni?
Sztem 3-4k közt válogatni lehet a 15-20 éves sportmotorok közt. itt már CSAK az állapot számít, sztem majdnem mind1, hogy Yam, Suzuka, Kawa, Hond... (na ne öljetel meg
2, én a helyedben, (Bakosi, és a saját tapasztalataim alapján) inkább az elejét ereszteném le egy kicsit. Ez ráadásul valamivel egyszerűbben végrehajtható művelet lenne.
És pontosan azért írtam le, mert ez a beállítás másik gépen nem hiszem hogy működőképes megoldás lehet. Illetve mindegyik gépen egyedileg kell szinkronba hozni ezeket az értékeket.
ilyen kell nekem :D