mé mekkora a neted?
5 Mbittel egy fél nap.
nagy cucc....
Nekem postán is jó, ha
- Kifizethetem az előző cucc postáját
- a mostani cucc postáját
- a DVD lemezek árát
Átutalom. Mit szólsz?
Hónap villamos nap, remélem jó idő lesz. Az országba mindenfelé részeg villanyszerelők, és ügyfélszolgálatosok piálnak majd az áramkommandósokkal.
A vágány mellett kérem vigyázzanak !
Itthon volt két akksim azt betettem a töltőbe de az előbb vettem észre hogy nincs bedugva. (viszont mindjárt mennem kell éjszakára)
A lebeszélésről: azért nem zavart különösebben mert a Sárga blokkjáról készült képeket anyámékéval csináltam és elég jók lettek.
Az meg Olympus Fe-45
Közepes és +20% ajándék és 999 Ft volt,a Flóraszept pedig citrom illatú,az édesítő 650 szemes és ezeket azért vettem most mert le vannak árazva a motoros cuccok.
erről próbált valaki lebeszélni a napokban
ezek szerint elég alacsony hatékonysággal
Ma én is voltam a tecsoban, hogy megnézzem ezeket a fényképezőket, de annyian voltak, hogy (szerencsére) lusta voltam sorba állni.
Próbáltad már?
Most érkeztem Siófokról.Hát a hely tényleg olyan mintha 1 szuperinfluenza söpört volna végig,de akkor is szeretem
Mondjuk annyival jobb hogy igen-igen próbálják megfogni a vendéget,aki még nem zárt be
Ennek ellenére kettőnknek mégis sikerült uttal,szállással együtt eltapsolni 90 ropit kedd éjszaka óta
5 Mbittel egy fél nap.
nagy cucc....
Nekem postán is jó, ha
- Kifizethetem az előző cucc postáját
- a mostani cucc postáját
- a DVD lemezek árát
Átutalom. Mit szólsz?
A vágány mellett kérem vigyázzanak !
A lebeszélésről: azért nem zavart különösebben mert a Sárga blokkjáról készült képeket anyámékéval csináltam és elég jók lettek.
Az meg Olympus Fe-45
Netre felkűdöd valahová? Vagy esetleg csinálsz belőle egy torrentet?
A hótsókerék emelő máá csak 6900.
Én 10-ért vettem ugyanezt.
ezek szerint elég alacsony hatékonysággal
Ma én is voltam a tecsoban, hogy megnézzem ezeket a fényképezőket, de annyian voltak, hogy (szerencsére) lusta voltam sorba állni.
Próbáltad már?
Joooóóó !
Ja és azt sem írtad hogy a wd 40 milyen kiszerelésű
És kibaszott jó
Mondjuk annyival jobb hogy igen-igen próbálják megfogni a vendéget,aki még nem zárt be
Ennek ellenére kettőnknek mégis sikerült uttal,szállással együtt eltapsolni 90 ropit kedd éjszaka óta
és milyen vas?