Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is értem te hogy bírod felrakni a lábaidat elinduláskor. első képek a popsi project-ből. .
Kár hogy elkelt az Fj,és az FZ is.
"De most jön a lényeg: Óva intettek az RGV blokkjától, sajnos nem birtam várni, és bevásároltam egy RGV-t... Amig ment, addig gyönyör volt, de sajnos megbizhatatlan a blokkja. Erő van benne bőven, de a végén már mindig azt vártam, mikor robban le a drága.
Alkatrészt lehet hozzá szerezni, nem gond, de egyáltalán nem kötséghatékony a motorozás, ha az RGV-vel próbálkozunk. .."
Elég fanatikusnak tűnik a tulaj..
Nem érem el a tulajt, így meg..
és lehet neked is szar lesz ha megveszed
De xuannak szar volt
Ádám! Nem jött össze a moci?
beszélj Xuan-nal, neki volt RGV-je
teszt boncterem, döntsd el magad nekem nem kéne, akármilyen jó a gép
És az adokveszekben az rgv250 wolf, amit felkínáltak? az mekkora jó motor már? fél karomat. csak félek tőle.
Ja ez nem az. Összekevertem!
gsxr
Sztem alapból nem kényelmetlen motor az FZR,bár a kicsin eléggé össze kellett hajtogatnom magam,de még így sem volt katasztrófa.
Fekete suzuki gsx 750, 299-ért itt?
én most faragok ülést ahhoz hogy kényelmes legyen 6cm feljebb kell az ülést rakni de vennem kell bőrt is akkor. most a segédvázat nézem azzal mit lehet alkotni mindjárt lent is van.
Ma megint kipróbáltam a gépet,kerültem délelőtt egyet. Nem szivárog semmi sem,tök száraz a blokk. De jó kis motorom van!
És persze milyen ügyesen összeraktam!
És ma azon elhatározásra jutottam visszateszem a rendszámmozgatót.
A 2 hátsó ua ilyen de annak én rövidítettem meg a pálcát úgyis megyek ma be Pestre veszek hátsó mini indexeket.
Bocs most nézem ez nem jó mert ki van törve a menetes rész gondolom mikor eldobták akkor kiszakadt. de a többi része sértetlen.
Első a hátsók a motoron vannak.
Van nekem nagy első 1db meg 2 sufnituningos eredeti hátsó .
van valakinek felesleges régi nagy méretű index lámpája?
Cserébe kellene, egy az egybe tudnék adni érte FZR kis méretű lámpákat.
Nem sürge, nem azért mert fektettem a vasat, csak gondolom megpróbálom. A kis méretűekkel amúgy sem tudok majd mit kezdeni, de szaré-hugyé nem eladó.