Sziasztok
lenne 1 kérdésem:
kocsinál ütközéskor vezető felőli oldalon nyílik a légzsák,és amikor a szerencsétlen pocogány feje a kormányon landol
a kormányrúd úgy van megcsinálva hogy két csőben fekszik az egész
és ezek össze szoktak csúszni az ütközés csillapítása érdekében
a kérdésem az lenne hogy szerintetek ezt vissza lehet húzni,vagy kuka?
Nem kell hozzá 2M. Bármilyet szeretnél az van,csak menni kell utána.(Te meg ezt nem tetted,úgy meg nem megy)
Én általában a 88-96-ig tartó évjáratot szoktam nézni, ott nekem hegyekben állnak a lehetőségek többféle típusból is.
Én Pl: Astrát,Fábiát,Suzukit és a többi "újabb"hétköznapi harcost nem szeretném megvenni mert nem kedvelem őket,nem azért mert rosszak csak én másképp gondolkozom,mások a szempontjaim.(maradi vagyok)
De az újabbak között is nagyon sok lehetőség van.
Gyorsulásban és végsebességben nagyjából egyformák az utolsó GSXR-750-esekkel.(ha jó állapotban van persze és nem barmolták el)
A 600-as sportgépeket 200-feletti gázrángatásnál még simán pofánveri,hiába könnyebbek,egy rövidebb áttétellel meg felkeni őket a falra,hiába a technika.(talán a legújabbakat nem,de ezeket szénné kell forgatni ahhoz amit az öreg megcsinál izomból)
A nagyon kanyargós részeken viszont már nem versenyezhet a fiatalokkal mert sokkal nehezebb náluk.(de a blokkja még így 23 évesen is nagyot üt,nem játék és nem kezdőknek való)
Nem találkoztam még ilyennel?