Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen autórol beszélünk?Mi tartja meg,hogy ne csússzön össze?
Nem találkoztam még ilyennel?
Van itt maradék fűtéscsövem háromnegedes, meg colos. Kicseréled, oszt jóság van. Csak előtte hegyezzük ki, úgy viccesebb.
Illetve, sajnálom. Én:

Mi a f@szt csináltál? Suzuki?
Nemrég voltam a házatok elött,de csak az endurot láttam az udvaron!Meg a sok gyüjtögető négert az utcán!
Ezek direkt összecsúszósra vannak megcsinálva
görbülni nem tud
De csak 3 cm kéne húzni rajta
Tuti,hogy össze csúszik?Nem elgörbült?
Akkor most elkezdek hisztizni de nagyon
Én letiltani szoktam tőlük az üzentet. Jön utána a vergődés, hogy oszt mérnem tudok neked...
Kuka. (biztonsági felszereléssel nem szórakozunk)
Micsináltál?
Csak ha likvidálni akarod magad! (tényleg kibaszom aki elküldi!)
Ha annyi tudásom lenne mint neked, én is egy öregebb vasat veszek, de nekem ez most ideális. Fapados, megy, oszt jóság van.
Ezek ha törődtek velük akkor bőven 100e felett elmennek,bár nem is olyan sportosak mint az FZR-ek és nem is szaggatják őket annyira.
Sziasztok
lenne 1 kérdésem:
kocsinál ütközéskor vezető felőli oldalon nyílik a légzsák,és amikor a szerencsétlen pocogány feje a kormányon landol
a kormányrúd úgy van megcsinálva hogy két csőben fekszik az egész
és ezek össze szoktak csúszni az ütközés csillapítása érdekében
a kérdésem az lenne hogy szerintetek ezt vissza lehet húzni,vagy kuka?
Te Ábrus. Megkaptad már azt a microsoft-os körlevelet? DDuuurrva !
Minnyá átküldöm.
Nem kell hozzá 2M. Bármilyet szeretnél az van,csak menni kell utána.(Te meg ezt nem tetted,úgy meg nem megy)
Én általában a 88-96-ig tartó évjáratot szoktam nézni, ott nekem hegyekben állnak a lehetőségek többféle típusból is.
Én Pl: Astrát,Fábiát,Suzukit és a többi "újabb"hétköznapi harcost nem szeretném megvenni mert nem kedvelem őket,nem azért mert rosszak csak én másképp gondolkozom,mások a szempontjaim.(maradi vagyok)
De az újabbak között is nagyon sok lehetőség van.
Ejh, hogy ennek az Ádámnak, meg Ábrusnak mindig egyre jár az agya.... Voww. !
Megaszontad amit én. Mondjuk a szteroidos 636-os amivel mentem, nagyot ütött.
Gyorsulásban és végsebességben nagyjából egyformák az utolsó GSXR-750-esekkel.(ha jó állapotban van persze és nem barmolták el)
A 600-as sportgépeket 200-feletti gázrángatásnál még simán pofánveri,hiába könnyebbek,egy rövidebb áttétellel meg felkeni őket a falra,hiába a technika.(talán a legújabbakat nem,de ezeket szénné kell forgatni ahhoz amit az öreg megcsinál izomból)
A nagyon kanyargós részeken viszont már nem versenyezhet a fiatalokkal mert sokkal nehezebb náluk.(de a blokkja még így 23 évesen is nagyot üt,nem játék és nem kezdőknek való)
jut eszembe..
valakinek nem kő egy 1.9 D Citroen Berlingo olaj és levegőszűre, meg egy vez.műszíj? Új. megmaradt..
Szerény is
Mekkora KIRÁLY vagyok!
2 hónap alatt?
Na ez:
Én már majdnem 900km mentem vele!