Emlékszem amikor futtatta itt magát hogy lesz egy ilyen melója hogy focikapuban kell állnia. De nem értem hogy nem találtak nála alkalmasabbat? (vagy csak Ádám volt hajlandó fizetni a főszerepért)
Nálam ott dőlt meg a szerződés hogy megkérdeztem:ha nem lopok,csalok,hazudok,becsületesen élek,segítek másokon akkor fel/bejutok a mennyországba? Erre kórusban rávágják hogy ha nem imádkozom rendszeresen(nem imádom az istent)akkor az karcsú és ugyanúgy megyek a szakadékba mint a legalávalóbbak. Erre én bejelentettem hogy akkor nincs üzlet mert én nem vagyok hajlandó senkinek a talpát nyalni(csak ha keményen megfizeti vagy baromi jó nő) úgyhogy ne is erőlködjenek,hanem húzzanak innen a búsba és legközelebb jobb ajánlattal jöjjenek.
Ha arra járok szoktam hozni Villányi Cabernet Savignon-t,édes Oportót,Egerből meg a Felnémeti pincesorról Bikavért,de a Szépasszony völgyből is hoztam Cuve Medinát.
Délelőtt tesco előtt pakoltam fel a kaját biciklire,addig Katit is célba vette egy egy nő őrtoronnyal,de gyorsan lerázta.Egyébként tényleg a rafkósabbak okosabban csinálják,mikor először találkoztam velük megkérdeztem a két komától,akkor ha jó az isten mért engedte Hitlert szabadon,erre rávágták,jó kérdés,beszéljünk róla!
Tudjátok most nagyon jó fiúnak kell lennem a moci miatt. Nem kis meccset vívtam érte,és most mosok,főzök,takarítok,gyereket nevelek,dolgozom! Deeee itt az EZREDES!
j4AlqVWk
j4AlqVWk
http://youtu.be/gDSZo_uZMz4
Elég dzsuvát lehet csinálni.
Ez a lényeg!