Húhhh! Basszus! Ezt a mai napot el kell gyorsan felejteni. Kezdődött úgy,hogy az első meló végén jöttek a lakásba egyéni fűtésmérőt,és csapokat cserélni. Pakolás ezerrel, jöttek gázpalack a 3. emeleten,csapok nem lazulnak,lánggal melegítik. Ég a festék a radiátorokról,kiszakad a falból a tartó. Délben meló második fele,este fél hét,megyek haza,b@zdmeg még ott vannak! Ilyen nincs! Pakolás vissza ezerrel,majd végzünk valamikor,kelés reggel 3.30-kor! PEPSI érzés VAZZE! Hááát kicsit zsufi lett a mai nap! És még egy sör sincs itthon!
Na még nincs vége a hétnek de a gyerek kerülget engem szóval letettem róla és árulom ki a motor 1 es darabjait. A fejidomot a lámpát mást most nem jövőhéten műszakira megy és átíratom és valakit meglátogatok az 1ik hétvégén. Mondjuk a legtávoabbi fzr-est IKIM2025 öt nagyon rá kell készülni majd arra a hosszú túrára.
Csak van isten,mert most h meghallotta ezeket a szavakat olyan bulit csinált itt de tényleg 3 perc alatt mingyárt visítanak megint a mentők meg a tűzoltók
Elég kezdők lehettek a lelkipásztoraid. Ha felteszel egy ilyen kérdést nekik hogy pl:Istent ki teremtette?,erre egyből ugranak hogy:nagyon jó kérdés,menjünk csak be és üljünk le,azonnal elmagyarázzuk!
Észre sem veszed és már ott ülnek a nappalidban és már rágcsálják is a kekszedet meg a borodat miközben Neked akarnak jót!
Nem jó,mert mindenáron meg akarják veled értetni hogy nem jó irányba mész! (eldumálok én bárkivel,de ha csak nyomja hülyeségét és nem tud normális érveket mondani akkor nekem nem partner,ezeknél is ott borult ki a bili)
A mormonokkal nem volt gond mert megmondtam hogy másfelé megyek és vették is a lapot.De ezek mindenáron nekem akarnak jót és baromi szívósak.
Az utcaajtóban hallgattam:
--isten megteremtette a földet
-isten megteremtette a vizet
---isten megteremtette az embereket,állatokat
Hírtelen eszembe jutott valami:
------------Istent ki teremtette?
A két fasz halálralepődött arccal nézegetett 1 másra, és 1 szót sem szóltak/erre nem voltak felkészülve /
Aztán megadtam 1 srác címét aki nem igazán lopta be magát a szivembe és mondtam nekik h a barátom viszont már érdeklődött sokat e téma után
Az előbb baromi jó idő 40 fok 1 felhő sem,
bejöttem elszivni 1 cigit,mire kimentem leszakadt az ég,vizszintesen esik az eső,és nem bír elfolyni a víz
ilyet még nem láttam ilyen hírtelen 4-5 perc ha lehetett
Milyen túrára?
Bocs de közben locsolom a füvet!
Micó az ablakból nagyon élvezi
Észre sem veszed és már ott ülnek a nappalidban és már rágcsálják is a kekszedet meg a borodat miközben Neked akarnak jót!
A mormonokkal nem volt gond mert megmondtam hogy másfelé megyek és vették is a lapot.De ezek mindenáron nekem akarnak jót és baromi szívósak.
--isten megteremtette a földet
-isten megteremtette a vizet
---isten megteremtette az embereket,állatokat
Hírtelen eszembe jutott valami:
------------Istent ki teremtette?
A két fasz halálralepődött arccal nézegetett 1 másra, és 1 szót sem szóltak/erre nem voltak felkészülve /
Aztán megadtam 1 srác címét aki nem igazán lopta be magát a szivembe és mondtam nekik h a barátom viszont már érdeklődött sokat e téma után
Az előbb baromi jó idő 40 fok 1 felhő sem,
bejöttem elszivni 1 cigit,mire kimentem leszakadt az ég,vizszintesen esik az eső,és nem bír elfolyni a víz
ilyet még nem láttam ilyen hírtelen 4-5 perc ha lehetett