Meg.
Tavalyelőtt sikerült itt hagyniuk egy bibliát meg párat az újságjukból,persze visszaette őket a fene pár nap múlva hogy akkor jöttek a részleteket megbeszélni.
Aztán összevitatkoztunk pár (szerintem) fontos vallási kérdésen,erre nagy nehezen elmentek.(alapvetően udvarias ember vagyok ezért nem ütöttem meg senkit)
Pár nappal később megjelentek megint(most már öten) hogy akkor beszéljük már meg a múltkori félreértést de megint felmerült a vallási kérdés:mi az isten f@száért nem mennek már a qrva anyjukba és hagynak békén minket?
Elhúztak.
Tegnap már az ajtóból ordítottam hogy NEM VESZÜNK SEMMIT! és visszamentem a házba. Addig nyomták a csengőt hogy csak ki kellett mennem és el kellett hajtanom őket a picsába.
Tegnap feküdtek rá a csengőre a Jehovák,úgyhogy ha jót akarsz akkor fejezd be!
Az olajszintjelző meg tananyag lehetne felső tagozatban annyiszor került már elő.
Köszönjük Óóóhh nagy Ábrus. Kinek neve kicsivel vagyon írva...
S mondá az úr, ábrus okítsad felebarátaid motoros ügyességekre, és vala világosság fejekben, mindőn eljöve az mennyei hangvillás tudás. Óh ábrus a mindennapi benzinünket add meg nekünk ma, és legyen áldott a te gyertyádnak szikrája, midőn mi szikránk is megáldék, és mondá a motor brumm... ! Ámen!
Tegnap még állítottam a karbikon,most már nekem is elkapja azonnal,már nem kell nagy gázzal indítózni,igaz a bal szélső hengerem kihagyogat,de azt majd szerelőre bízom.Jut eszembe,Ábrus jól mondja,az OLAJSZINT jelző indítózáskor világít,mert az a lámpateszt funkció,viszont járó motornál már csak akkor világít ha alacsony az olajszint!Félreértés ne essék,a hiba nem az ön készülékében van!
Baszkiri azt hittem h hosszú ííííííííííí -vel akartad írni csak elbasztad.
És így már mindjárt nem cselekvést jelent hanem helyégnevet
Visszatérve a kérdésre:nem
Hálistennek jól összeszaladt a meló,hozzák a kocsikat szépen
Ezért is kellett hazajönnöm a taliról
Még 2 hétvégém biztos h tele van utánna nem tom
Aug 20 kunmadaras az tuti
de,konkretan de:) multkor orakig koszorulte a torkat,miutan lefulladt.most meg mintha kicsereltek volna. na meg az 5lityos kanan volt a poen:) igaz abbol csak kb 1 litert toltottem bele
en ma jottem motorral dolgozni.szepen fogtam a fullra feltoltott akksit,meg az 5 literes olajkannat,teletoltottem olajjal,meg beraktam az akksit,es kettot nem fordult az onindito,mar szepen kerregett is a motor. imadom ezt,minden a leirasnak megfeleloen:)
Akkora fasz voltam:
Nem indult a motor,már az aksit is lemerítettem kétszer
Már szét akartam berhelni,akkor jött az isteni szikra
Öntöttem bele benzint
Ki a fasz gondolná h pont akkor fogyik ki mikor hazaérek,és másnap azért nem indul
Tavalyelőtt sikerült itt hagyniuk egy bibliát meg párat az újságjukból,persze visszaette őket a fene pár nap múlva hogy akkor jöttek a részleteket megbeszélni.
Aztán összevitatkoztunk pár (szerintem) fontos vallási kérdésen,erre nagy nehezen elmentek.(alapvetően udvarias ember vagyok ezért nem ütöttem meg senkit)
Pár nappal később megjelentek megint(most már öten) hogy akkor beszéljük már meg a múltkori félreértést de megint felmerült a vallási kérdés:mi az isten f@száért nem mennek már a qrva anyjukba és hagynak békén minket?
Elhúztak.
Tegnap már az ajtóból ordítottam hogy NEM VESZÜNK SEMMIT! és visszamentem a házba. Addig nyomták a csengőt hogy csak ki kellett mennem és el kellett hajtanom őket a picsába.
Megtértél?
Az olajszintjelző meg tananyag lehetne felső tagozatban annyiszor került már elő.
Köszönjük Óóóhh nagy Ábrus. Kinek neve kicsivel vagyon írva...
S mondá az úr, ábrus okítsad felebarátaid motoros ügyességekre, és vala világosság fejekben, mindőn eljöve az mennyei hangvillás tudás. Óh ábrus a mindennapi benzinünket add meg nekünk ma, és legyen áldott a te gyertyádnak szikrája, midőn mi szikránk is megáldék, és mondá a motor brumm... ! Ámen!
És így már mindjárt nem cselekvést jelent hanem helyégnevet
Visszatérve a kérdésre:nem
Hálistennek jól összeszaladt a meló,hozzák a kocsikat szépen
Ezért is kellett hazajönnöm a taliról
Még 2 hétvégém biztos h tele van utánna nem tom
Aug 20 kunmadaras az tuti
Nem indult a motor,már az aksit is lemerítettem kétszer
Már szét akartam berhelni,akkor jött az isteni szikra
Öntöttem bele benzint
Ki a fasz gondolná h pont akkor fogyik ki mikor hazaérek,és másnap azért nem indul
Julia