Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ábrus ne feküdj le mert mindjárt ott a postás. . .
Írok is 1 et mindjárt.
Ja olvastam origón én is meg le is töltöttem a mintát.
Most néztem folyik az olaj a hűtőnél a betápcsőnél mikor szedtem le a Gyula mérőjét valszeg rosszul raktam vissza a tömítést vagy nem jól húztam meg amit kétlek.
Zsolti itt vannak a képek az idomról. Nem üvegszálas trutyi.
Ja ok köszi akkor nincs para.
Meg fogom nézni a szimeringet!Hétvégén összekötöm az olaj cserével!Bár nem látok semmi olajfolyást a motorblokkon.
Annyi van akkor hogy hiába zárod el a benzincsapot a bypass vezetéken ugyanúgy ráfolyik a benzin a karburátorra álló helyzetben.(míg közvetlen a csap után zárt esetben nem)
Plusz eddig is volt ilyen hivatalosan ajánlott formageci, adásvételhez. nekem mindig volt olyanom.
Úgy is jó.
Az melyik az? Én a tartalék csőre gondoltam, mert ugye 2 jön ki a tankból. És a visszafolyónak lehet vékonyabbnak kellene lenni...
A benzincsap utáni ráfolyó vezetékbe vissza lehetne keringtetni.Igy ugyan kicsit nagyobb nyomással dolgozna,de a tank felé vissza tudná nyomni a felesleget.
Annyi a változás hogy ezentúl nem lehet mindenféle söralátétre félrészegen adásvételi szerződést írni tele helyesírási hibával,hanem normális formátumban ÉS mindenképpen feltüntetve a jármű azonosítóit(alváz és motorszám,rendszám)ezentúl be KELL írni a vételárat és benne KELL lenni a kötelezettségvállalásnak hogy 15 napon belül be lesz jelentve az adásvétel ténye.
A bolti ára 12.500 Ft, szoktunk ott vásárolni így egy tizes lett a vége. Azt mondta az eladó, hogy egy laza illesztésű centrifugál szivattyú van benne. Majd kipróbálom kézben, hogy ha befogom mennyire erőlködik. Vagy vissza kellene vezetni a tankba, vagy vettem egy nyomáskapcsolót, de az 45mbar-t tud. Esetleg mérni kellene az áramfelvételét és egy áramkapcsolóval lehetne vezérelni. De ehhez inkább a Gyula ért
mert ugye onnantól 15 nap.
És ha én mára írok adásvételit akkor mi van még?
EZ csak azt jelenti vannak kötelezően beleírandó dolgok aminek eddig nem kellet ott lennie?
Értelmezzétek.
Változik a járművek adásvétele is: 2010. július 1-jétől ugyanis a tulajdonjog-változás bejegyzése a közúti közlekedési nyilvántartás járműnyilvántartásába csak teljes bizonyító erejű magánokirat alapján lehetséges, egy tavaly decemberi kormányhatározat alapján. Ez azt jelenti, hogy a jövőben meghatározott adatokat kell tartalmaznia a szerződésnek.

A kötelező tartalmi elemek hiányában nem lehet átvezeti a változásokat a járműnyilvántartásba, nem lehet kiadni az új törzskönyvet, illetve az új forgalmi engedélyt. Ha hiányzik az okirat, akkor az okmányirodai eljárás során a hatóság a nyilvántartásba történő bejegyzést elutasítja, egyben felszólítja az ügyfelet az e rendeletben meghatározott tartalmi követelményeknek megfelelő magánokirat benyújtására, valamint felhívja az ügyfél figyelmét a késedelmes bejelentés esetleges következményeire.
Szerintem semmi különös.(ha az adásvételire gondolsz) Akinek volt agya az eddig is így csinálta.
Na júl 1-től szopás az átírás. elolvastam de még fel kell fognom mit is akarnak ezek.
Mennyi volt?
De. a két túlfolyón folyna a benzin.
Az nem világít össze-vissza hanem teszi a dolgát.(gyújtás rá-vészleállító off-és meg kell nyomni az önindító gombját és akkor világít folyamatosan=tesztüzem)
Hány embert szivatott meg ezzel a Yamaha? (akik nem olvasták el a kezelési utasítást)
Reggelt.
Vettem egy kis nyomású AC-t. Nyomás: 0.2-BAR Az árus azt mondta, hogy elvileg nem nyomja szét a tűszelepet. Szerintetek? És ha mégis szétnyomja, akkor mi lesz? Gondolom van a karbin túlfolyó és ott fog kijönni a benzin. Nem?