Most néztem folyik az olaj a hűtőnél a betápcsőnél mikor szedtem le a Gyula mérőjét valszeg rosszul raktam vissza a tömítést vagy nem jól húztam meg amit kétlek.
Annyi van akkor hogy hiába zárod el a benzincsapot a bypass vezetéken ugyanúgy ráfolyik a benzin a karburátorra álló helyzetben.(míg közvetlen a csap után zárt esetben nem)
A benzincsap utáni ráfolyó vezetékbe vissza lehetne keringtetni.Igy ugyan kicsit nagyobb nyomással dolgozna,de a tank felé vissza tudná nyomni a felesleget.
Annyi a változás hogy ezentúl nem lehet mindenféle söralátétre félrészegen adásvételi szerződést írni tele helyesírási hibával,hanem normális formátumban ÉS mindenképpen feltüntetve a jármű azonosítóit(alváz és motorszám,rendszám)ezentúl be KELL írni a vételárat és benne KELL lenni a kötelezettségvállalásnak hogy 15 napon belül be lesz jelentve az adásvétel ténye.
A bolti ára 12.500 Ft, szoktunk ott vásárolni így egy tizes lett a vége. Azt mondta az eladó, hogy egy laza illesztésű centrifugál szivattyú van benne. Majd kipróbálom kézben, hogy ha befogom mennyire erőlködik. Vagy vissza kellene vezetni a tankba, vagy vettem egy nyomáskapcsolót, de az 45mbar-t tud. Esetleg mérni kellene az áramfelvételét és egy áramkapcsolóval lehetne vezérelni. De ehhez inkább a Gyula ért
Értelmezzétek.
Változik a járművek adásvétele is: 2010. július 1-jétől ugyanis a tulajdonjog-változás bejegyzése a közúti közlekedési nyilvántartás járműnyilvántartásába csak teljes bizonyító erejű magánokirat alapján lehetséges, egy tavaly decemberi kormányhatározat alapján. Ez azt jelenti, hogy a jövőben meghatározott adatokat kell tartalmaznia a szerződésnek.
A kötelező tartalmi elemek hiányában nem lehet átvezeti a változásokat a járműnyilvántartásba, nem lehet kiadni az új törzskönyvet, illetve az új forgalmi engedélyt. Ha hiányzik az okirat, akkor az okmányirodai eljárás során a hatóság a nyilvántartásba történő bejegyzést elutasítja, egyben felszólítja az ügyfelet az e rendeletben meghatározott tartalmi követelményeknek megfelelő magánokirat benyújtására, valamint felhívja az ügyfél figyelmét a késedelmes bejelentés esetleges következményeire.
Az nem világít össze-vissza hanem teszi a dolgát.(gyújtás rá-vészleállító off-és meg kell nyomni az önindító gombját és akkor világít folyamatosan=tesztüzem)
Hány embert szivatott meg ezzel a Yamaha? (akik nem olvasták el a kezelési utasítást)
Reggelt.
Vettem egy kis nyomású AC-t. Nyomás: 0.2-BAR Az árus azt mondta, hogy elvileg nem nyomja szét a tűszelepet. Szerintetek? És ha mégis szétnyomja, akkor mi lesz? Gondolom van a karbin túlfolyó és ott fog kijönni a benzin. Nem?
Változik a járművek adásvétele is: 2010. július 1-jétől ugyanis a tulajdonjog-változás bejegyzése a közúti közlekedési nyilvántartás járműnyilvántartásába csak teljes bizonyító erejű magánokirat alapján lehetséges, egy tavaly decemberi kormányhatározat alapján. Ez azt jelenti, hogy a jövőben meghatározott adatokat kell tartalmaznia a szerződésnek.
A kötelező tartalmi elemek hiányában nem lehet átvezeti a változásokat a járműnyilvántartásba, nem lehet kiadni az új törzskönyvet, illetve az új forgalmi engedélyt. Ha hiányzik az okirat, akkor az okmányirodai eljárás során a hatóság a nyilvántartásba történő bejegyzést elutasítja, egyben felszólítja az ügyfelet az e rendeletben meghatározott tartalmi követelményeknek megfelelő magánokirat benyújtására, valamint felhívja az ügyfél figyelmét a késedelmes bejelentés esetleges következményeire.
Hány embert szivatott meg ezzel a Yamaha? (akik nem olvasták el a kezelési utasítást)
Vettem egy kis nyomású AC-t. Nyomás: 0.2-BAR Az árus azt mondta, hogy elvileg nem nyomja szét a tűszelepet. Szerintetek? És ha mégis szétnyomja, akkor mi lesz? Gondolom van a karbin túlfolyó és ott fog kijönni a benzin. Nem?