Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szar az FTP !
a data.hu-st használjátok ! Arról le lehet tölteni, még ha lassan is,
lehet nekem se artan kicserelni ott.bar meg nem jottem ra,h szimmering,v lancvedo spraytol mocskos ott minden.bar szerencsetlen motoron szinte mindenhol foylik az olaj.a szelepfedel kornyeken is:) egyszer felujitom az egeszet,de most elviszi minden penzem az auto.most vettem hozza 50 ezerert alkatreszt. es ez csak a legsurgosebb...
ez teljesen normalis mukodes.oninditozas kozbe ntesztel,h mukodik.az a baj,h ha akkor nem egne.enyme is igy mukodik,igaz FZRem van.
sajna igazad van.nekem is sportlegszuro van a motoron(igy vettem,es nem kaptam vele a gyarit),de barkivel szivesen elcserelnem gyarira.csak szoljon:) 600 3he
egyébként meg nagyon szép ez a gép.

már kinéztem magamnak
Érdemes akkor a váltókar szimeringet is cserélni, konfekció méret, filléres termék.
A cseréje (Klasszikust csak pontosan)
"Zégergyűrű le,alátét le,majd fogsz egy jó minőségű vékonyélű csavarhúzót és egyszerűen beszúrod a pereméhez és kifordítod a szimeringet. Az újat egy hosszú csővel beütöd és kész.(az egész kb:10 perc)
Szia!Nekem is felvillan néha.Hétvégén cserélek olajat és átnézem.Pesten vettem Rákospalotán a motort áprilisban!Idáig nagyon bejön.Egy karbiszinkronon és két új gumin kivűl még nem kellet rá költenem.Elötte egy cbx 550 hondám volt,ég és föld a különbség számomra.Bár a váltója finomabb volt a hondának.Köszi a segitséged!Szép napot!
Természtesen a kuplung munkahengert is le kell venni.
Ha asztalra fel tudod tenni akkor nem kell lebontani, de szerintem a dekli bontással egyszerűbb, és jobban át lehet látni a kábeleket, jobban hozzá lehet férni. Nem nagy meló. Az oldalsztender kapcsolója is ez miatt szokott rakoncátlankodni. A váltókar szimering ha ereszt egy kicsit akkor az ott kifilyó olaj megkeményíti a vezetékeket, és egyszerűen letörik róla a szigetelés.
Nincs olajnyomás érzékelő a motoron, hanem olaj szint érzékelő van.
A kábelei valószínűleg valahol zárlatosak ezért világít nálad össze-vissza.
A kábeleket az oldalsztender környékén kell keresgélni, a váltókar dekli levétele után jobban lehet látni hogy melyikről jöhetett le a szigetelés. Nálam menet közben is felvillant a lámpa, a szigetelés újrahúzása megoldotta a problémát.

Ezt a gépen idén hirdették Mór-on ha jól emlékszek.
Egyébként milyen a vas?
Az olaj szint jelzőt azt megtaláltam,az a blokk alján van.Köszi!
Megvárom emre-t!
Jajj Gyulám olajnyomásjelző műszerét megint nem szereltem fel pedig szét volt szedve a masina.
Jajj ez lemaradt. Helló.
Az nem olajnyomásjelző hanem olajszint jelző lámpa ha jól tudom , mert én is azt hittem az, elvileg ezen nincs olajnyomásjelző . Majd jön az emre és a többit ő válaszolja mert neki van fz je.
Sziasztok!Én egy Fz750-t használok!Olyan problémával fordulok hozzátok,hogy az olaj nyomás jelző lámpám a gyújtás feladásakor nem ég,de inditózás közben igen.Amior a motor beindul,el is alszik!Kérdésem az lenne,hogy mi lehet a hiba oka?Továbbá az olajnyomás érzékelőt hol találom a motorblokkon?3kt-s motorom van!
Köszi a segitségeteket előre is!
Nem is utcára kell megirigyeltem hai szeng csung hungaroringi köridejét és most készülök letolni őt.
Ja tudjuk "ezt is kinézted már"
jaj a sportlégszűrőt bírom.. és fogod legalább hetente levenni, kimosni, befújni, nézegetni elég taknyos-e? mert ha nem max arra jó, hogy egy galambot ne szívjon be.. isten mentsen az ilyen sportlégszűrős motoroktól. és most nem fogok kiselőadást tartani a különböző fítusú szűrők működési mechanizmusáról, de elég legyen annyi h gáázzz az ilyen utcára.
Nemtom olyan 5 körül gondoltam. Csak azért kellene mert a légszűrőházat kidobom és helyére berakom a trafókat.
Akkor mennyiért érdekelne?

Tényleg annyi, El sem merem mondani hogy engem mennyire húztak le vele itt Kaposváron
Most néztem a nagyvasban, ehhez nincsen sportzokni
Nem mondom ki. Mert megint kapok mint a kesztyűnél. Annyi az új itt a boltba pesten. Jajj kimondtam
miért?
10 perced van
Köszi akkor lemondom. Nem mondom miért nem akarok megbántást.
Ha gondolod, ma elviszem magammal a munkahelyre, lehet ma fel is tudom adni, holnap nálad a cucc.
A postát állom.