http://www.yamahafzr.comule.co...
rar pass: Y@m@h@FZR007 ( a ctr-C, ctr-V bill kombinációt ugye mindenki ismeri?)
ha gebasz van sikitsatok. (nem ellenőriztem) Azért raktam fel ide is, mert innen lehet lefele cibálni nagy kb-okkal, nem csak 60k-val, mint a data.hu-n.
Ha szeretnétek, szívesen felrakom más képeit is, vagy lehet kirakni szerelési útmutatókat, robbantott ábrákat, stb.
Mi a qrva anyjáért nő át a gaz a geotextilemen? (egy réteg műanyagháló 0,75mm-es lyukakkal,rá 100g/m2-es geotextil és erre egy centi kertimurva),erre másfél hét után ott figyel a két kib@szott kis sziklevél!
Most nem azért de kilenc köteg lett letöltve a datáról. Az elsőt a :jobb gomb-kibontás ide paranccsal kicsomiztam és kaptam 13 nézhető videót.(az elsőn sorban állnak a csalánosi előtt a motorok és úgy nézek ki a nagy fejemmel kabátban mint a Michelin figura feketében,az utolsón meg integetve húzunk haza.
Van ezen kívül még valami?
holnap-holnapután Debrecenbe szunyogírtás... (Végre !)
Jönnek a repcsivel, oszt brummm...
rar pass: Y@m@h@FZR007 ( a ctr-C, ctr-V bill kombinációt ugye mindenki ismeri?)
ha gebasz van sikitsatok. (nem ellenőriztem) Azért raktam fel ide is, mert innen lehet lefele cibálni nagy kb-okkal, nem csak 60k-val, mint a data.hu-n.
Ha szeretnétek, szívesen felrakom más képeit is, vagy lehet kirakni szerelési útmutatókat, robbantott ábrákat, stb.
És folyik? (mert ha nem jó akkor nyomasd vissza )
Van ezen kívül még valami?