Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg van. .,
ok. akkor majd ha ráérsz.
Várok egy ajánlatot a blokk összeszerelésre, és ha jó árat mondanak akkor a tengely cserés lesz, mert már alig van rajta menet.
Letöltöttem, csak nem találom
Password?
Ez is jó lehet, én a rar1-jobb egér-kibontás ide megoldást választottam.
Nem tom. Jó biztos. Holnap megnézem, meg fotózok, mert rohadt fáradt vagyok. Egész nap a krumplit basztattam, holnap is és már tele van a tököm.
Ábrus!
Kijelölöd az összes rar t és a part1 -et elkezded kicsomagolni és utána mindet felülíratod és tádáám ...
Persze Total Commanderrel kell így .
Amit hirdetsz váltó, annak a kimenő tengelye milyen állapotú?
Arról kormánymagasítóról tudnál képeket feltenni? Egyszer már mintha linkelted volna,de lusta vagyok visszakeresni.
Nem sikerült feltennem a tárcsát. Találtam "jobb" elfoglaltságot magamnak. Ugyanis délután eldugult a retyó lefolyó, és visszafolyt a cucc. Ha azt mondom hogy bokáig jártunk a lében nem sokat tévedek.
Szegény asszony győzött utánam takarítani. Nem kívánom senkinek.
Kapsz érte kormánymagasítót, első gummát kormányt oszt jól van.
Mi Timivel vasárnap megyünk ki a Hringre a rönós napra, edzeni tuti nem megyek, napok óta a tüző napon dolgozom nem keveset, elég fáradt vagyok így is. De összeugorhatnánk, főleg ha viszel egy kört a gixxerrel. Én még mindig szerelmes vagyok abba a Zsolti által linkelt GSF-be. Elég kényelmes lehet hosszabb túrákra is, Párom felfér hátra, nem egy XT és nem is FZR. Pont jó. 1300 ccm már nem kevés..és baszott olcsó!
Jó a memóriád ábrus
Jééé! Ez hasonló mint az enyémen!
Mentem 1 stúdió kört. A km spirálom jó az óra jó mert megnéztem fúróval. Alul a kihajtásnál valami nem smafú el lehet bakkerolni ott valamit? összeszerelésnél 1x szedem szét még annó és akkor jól be is zsíroztam.
Bár eddig is tudtam hogy a kakasdi bontós egy elmebeteg barom!
Mindenkinek a figyelmébe ajánlom a piros feliratot!
http://www.twinmotor.hu/alkatr...
Gondolom ezért többen össze fognak verekedni hogy kié legyen:http://www.twinmotor.hu/alkatr...
Ezt régebben már feltette valaki(ha jól emlékszem pézéroszeventiván)
Ez egy teljesen reális ár! (ha benne van a lámpa,újszerű plexi,szép gyári fényezés,fejidomtartó konzol,komplett műszeregység és az egész sérülésmentes)
A képen látható repedt fejidom qrvanagy jóindulattal ötezer forintot ér HA nem üvegszálas,ha az akkor még annyit se.(kicsit körülnézve ennyiért beszerezhető)
bontósok:
A nap beszólása: "Löwnek sikerült az, ami Rommelnek nem: legyőzte az angolokat Afrikában."
30 375 41 91
Már nem kell köszi. meg ez nem is jó nekem. Rakok fel streetfighter lámpát meg idomot.
ja Eladó a fej idomom javított festésre szorul és kell 1 plexi mert homályos ennek tudatában 13000 magyar királyi forintért vihető fotók még ma lesznek .
Nem kicsit,nagyon!