Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áámos vagyok, Én is lépek....cakát
ezek ilyenek vaze
No mi van többiek, nagyon leült a fórum.
ha nem kenős akkor ilyen 5-6000 ft. öcsém simán a mozaikba vitte a kis zxr-t is.
Tudod, hogy nem szívesen nyúlok hozzá, lévén nem akarom elb@szni...no ott a közeledbe találtam vizsgáztató helyet is "elvben"... vizsga pénznek mennyit számítsak? 10-15-nél semmiképp se több, igaz?
EZ a motor van nagyon durván megcsinálva. a Csávó fullra atomjaira szedte és onnan építette újjá. Ezt nagyon elfogadnám, főleg annyiér..
ez konkrétan a párja. de ez tuti jó lesz neked, még jó olcsón ki is jössz. sztem gugli ab arátiod gumistémában, mert ami nálunk volt motoros-gumis az bezárt, de van ahol megcisnálják simán, ha meg ki is veszed a kereket, akkor bárhol sztem
EZ jó hozzá párba? innen, hogyan szerkoltad a gumit?
EZ direkt 210es sebességindexüt vettem, mer a lassab csak 150es.
B@zmeg olyan drágák a gumik, csak a hátsóm egy 20-as majdnem...és akkor még azt se tudom ki fogja feltenni Nekem és mennyiért..
wings, olyan mint amilyennel vettem. elég jó, de már mondtam hogy a videókon olyannal megyek, rommákopva, és még úgy is úgy elment.
nem találom az áttételszámítós oldalt
K64 remélem, a K66 nem igazán lenne jó erre
Szerintem is az a gyári. Pontosan milyen elsőt adnál Nekem? Heidenau - mi?
felétek a faszt se érdekli hogyan mondják, jóvan?
sztem 100/80 a gyári méret, és oylan is van. Amúgy mikor feltettem az újat, hát összehasonlíthatatlanul jobb let, gondolatra fordút
felenk ezt mondjak,ha vki sokat karomkodik:)
Te ábrus, Én itt valami kis cinkosságot vélek felfedezni Ádám fel nem vétele ügyében, mesélj csak!

más: Én úgy tudom a gyári méretei a 250-es FZR-nek 100/80-17 előre és 130/70-17 hátra ... na mármost rákerestem így típus szerint és azt írja, hogy 110/70-130/70 a méret. Mennyiben befolyásolja a menetteljesítményt ha ezek a méretek kerülnek fel?
remélem ottrohadsz
Mentem melóba. Csá mindenki.
Kedves Ádám! Köszönettel vettük érdeklődését az álláshirdetésünkkel kapcsolatban de sajnos egyenlőre nem áll szándékunkban Önt vállalatunknál alkalmazni. Az Ön karakterét megismerve személyes benyomásunk alapján Önnek az építőipar lehetne az igazi szakterülete,viszont vállalatunk ebben a szektorban jelenleg nem tevékenykedik.
További sok sikert kívánva: Decathlon vezetősége
Mi?
es aztan ezzel a szajjal csokolod a bnod?
egyszer majdnem, mikor még nem nyomult a nőmre.