Tudod, hogy nem szívesen nyúlok hozzá, lévén nem akarom elb@szni...no ott a közeledbe találtam vizsgáztató helyet is "elvben"... vizsga pénznek mennyit számítsak? 10-15-nél semmiképp se több, igaz?
ez konkrétan a párja. de ez tuti jó lesz neked, még jó olcsón ki is jössz. sztem gugli ab arátiod gumistémában, mert ami nálunk volt motoros-gumis az bezárt, de van ahol megcisnálják simán, ha meg ki is veszed a kereket, akkor bárhol sztem
Te ábrus, Én itt valami kis cinkosságot vélek felfedezni Ádám fel nem vétele ügyében, mesélj csak!
más: Én úgy tudom a gyári méretei a 250-es FZR-nek 100/80-17 előre és 130/70-17 hátra ... na mármost rákerestem így típus szerint és azt írja, hogy 110/70-130/70 a méret. Mennyiben befolyásolja a menetteljesítményt ha ezek a méretek kerülnek fel?
Kedves Ádám! Köszönettel vettük érdeklődését az álláshirdetésünkkel kapcsolatban de sajnos egyenlőre nem áll szándékunkban Önt vállalatunknál alkalmazni. Az Ön karakterét megismerve személyes benyomásunk alapján Önnek az építőipar lehetne az igazi szakterülete,viszont vállalatunk ebben a szektorban jelenleg nem tevékenykedik.
További sok sikert kívánva: Decathlon vezetősége
más: Én úgy tudom a gyári méretei a 250-es FZR-nek 100/80-17 előre és 130/70-17 hátra ... na mármost rákerestem így típus szerint és azt írja, hogy 110/70-130/70 a méret. Mennyiben befolyásolja a menetteljesítményt ha ezek a méretek kerülnek fel?
További sok sikert kívánva: Decathlon vezetősége