Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan kitavaszodik!😸
Amikor így sem érek rá semmire, még hoznak elfoglaltságot. (csak annyi, hogy évek óta állnak, és fel kell őket támasztani)
Hát egyenes úton nem tudok menni kanyarba... 😁
Én nem értek hozzá de nekem ránézésre a motor gumi komolyabbnak tűnik mint az autó gumi. Szerintem mostanra a világ eljutott oda, hogy minden túl van árazva.
Mert mindig csak egyenesen mész 😁 pedig a széle is ki van fizetve.
Egyébként a motorgumi a világ egyik legnagyobb lehúzása, km-enként kb. 5x annyiba kerül, mint egy középkategóriás autó gumi...
Before meg az after.
Meglátta a gumis azt mondta jól legyalogoltam őket. Pedig elég kövér minta van még mind a két oldalon. Indulhat a túra. 😁
Csetlap hozzáférhetőség az érintetteknek az idei túrához elindítva.
Köszi akkor cserélem 17e körül van benne.
10-15e km kozott celszeru. Annal surubbben felesleges, ha tovabb huzza az ember, az se jo
Első telóban milyen gyakran kell olajat cserélni szerintetek? Nem találtam róla infót.
Baromira? (vagy esetleg Csövinek Borája van?)
Ezt már cirka 3 éve hírdetik. Én is mennék érte ha lenne helyem meg susum rá. Mondjuk susu előbb lesz... 😁
Köszi Pupu legszívesebben elhoznám az egészet. 😁
Hátha érdekel valakit.
Sziasztok!
Van egy 93-as FZR600 papírok nélkül egyben,üzemképtelen eladó.Helyileg Komáromban,árat megbeszéljük.
Boramira? Az milyen autó?
Én még sosem, pedig megesett hogy Boramira kellett volna.😸
Kb 30 éve raktam fel utoljára hóláncot. Akkor a hátsóra. Az jobb volt. 😁
Én épp Pécsen vagyok, apóséknál a 30-35 fokos meredekségű utcákon letaposott jeges hó, az autóm hátsó kerék hajtású, nyári gumival 😁 a kapu bejáróból tolva álltunk ki 😁
Megviccelt az időjárás, mikor otthon elindultunk plusz öt-hat fok volt és enyhe szemerkélő eső, mire ide jöttünk nulla fok és hóesés 🥵
És mennyi szép, gyári fzr volt ott. 😍
Az a Bimota még ma sem semmi, akkoriban meg kb. az Isten volt!!! 🙀
Oké hogy fehér minden, de akkor a hó azért nem volt, ha csak egy kerékre kellett hóláncot tenni.😸
Gyorsulási verseny 1992 🙂

http://youtu.be/30STNxTIAl4?si=li_NEafgmUGQCNjA
Nálam van már 30 éve, 13 m-es talajvíz kút, arra semmi engedély nem kell. Van rajta kútfej meg egy kis szivattyú is... Papíron továbbra is az lesz 😃
Itt még nem volt ilyen összeírás, de erre alig van olyan telek, ahol nincs fúrt kút 😁
Volt felénk is kút összeírás feltérképezés 10eFt-t kellett fizetni asszem aztán bsztak küldeni a jegyzőkönyvet. Nem hinném hogy rájönnek van kút nálad hacsak nem jelented be.
Búvárkodni akarok, kell legalább három bár és 60 liter, de teljesen zajmentes, nem is látható, titkos kút lesz. elértük, hogy már erre is figyelni kell 🤔