Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😸
Ezekkel nem nagyon értek egyet, de persze nem vagyunk egyformák.
Majd nyárra... igazából tavaly nyárra akart kész lenni, de hipp-hopp tél lett... 🤣
Most kérdéses lett a project, mert 22 Ft-os vezérelt árammal töltött 310 LE-s villanyautóval járni a városban most olcsóbb, mint a Babszival 😁 - és sokkal élvezetesebb is 😁
Ez lomtár?? A Babetta kész van már?😺
Lomtár... 🤔 😁
A háttérben a garázs azért nem gyenge!! 😁https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/xrv_750/honda_xrv_750_africa_twin_rd07-21420984#sid=a8612678-b40f-44aa-b55c-c56b23f3b568
Csinálok majd, csak még időben vagyunk és gondoltam felteszem a kérdést, hogy vett-e/adott-e el valaki motort, vagy esetleg akasztotta szögre a sisakot erre az évre nézve. (én a magam részéről mindenképpen elindulok valamerre)
Idén nekem se lesz se EB se VB (illetve lesz csak nagyon messze) kerek házassági évforduló se, mást meg ki tudok hagyni, szóval bármikor ráérek. 😃
Nyiss egy új chat lapot, és küldd körbe, azt olyan ügyesen megcsináltad tavaly is 😁
Vajon elférhetünk ott öten? Arnit is riasztani kéne, hátha egyszer eljönne
Megnézem este hogy mikorra írtam (bár nem fix időpont, csak előre gondolkodva lefoglaltam pár napot) bár kb. onnantól már az is megeshet, hogy korlátlan szabadidővel rendelkezem a nyárra.😸
Csak az ottani napokat kell megtervezni, hogy mikor merre menjünk.
Sanyáé nem tudom hogy meg lehet-e még, már régen beszéltem vele.
Köszi, velünk oké minden, Pupu meg már nem őrzi a stúdiót (egy sokkal nagyobb komplexum lett azóta) hanem igazgató helyettesként irányítja.
Ezért lenne egyszerű, mert minden megvan hozzá. Útvonal, szállások (bár a speciális osztrák ínyenc fogásokat és a kempingágyat most inkább kihagynám, és a csaj diákszállóra mennék) 😁, kb. a menetidők, bolt, stb, is.
Pupu Tamással mi van?Még mindig a studiót örzi?
Meg,marad is,túrázni tökéletes.A kocsi is megvan,nyáron anyámékat is viszem a Mátrába,egy kis kirándulásra.Ti jól vagytok Ábrus?
Ezek szerint igen, mert a videóról printszkríneltem ki amit a lakásbejárásról csináltam. 😹 (de gondolom az Alaska házra gondoltál)
Egy kis nosztalgia.
Szia, boldog új évet neked is! Menni kéne idén is, mert már most hiányzik a motorozás, na meg minden évvel eggyel kevesebb van vissza.
Megvan még a bmw?
Biztos ez volt a miénk? kurvára nem rémlik ez a név 🤔
... lehet hogy gyorsabban hűlyülök mint kéne?
Ui. Bookingomban nyilvánvalóan megvan a foglalás.
Vagy elküldjük ezt a képet......bár így fennáll a veszélye, hogy átteszik ezt a lábtörlőt valami hegyoldali kerti szerszámos viskó ajtaja elé, aztán ott alszunk az egerekkel. (mert hát olaszokról van szó)😸
Asszem 2011-2012-ben voltunk ott.Idén szeretnék oda elmenni,utoljára 2020-ban voltam ott.
Üdv Srácok,eszembe jutottatok már,gondoltam beköszönök,boldog új évet,és idén is jó motorozást mindenkinek!-Látom,idén is gurultok majd közösen.
Ez így van, de szerencsére megvan a lakosztály neve, amit kimondani ugyan nehéz de leírni le tudjuk.😸
És be tudjuk kapcsolni a tűzhelyet, tudjuk hívni a liftet, stb.😸