Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

... már persze csak akkor ha eldöntjük hogy ugyan oda megyünk
Mindenképp egyeztetni kéne velük hogy ugyanaz a szállás legyen mert emlékszem foglaláskor több szállás volt ennek a cégnek a nevén és nem volt egyértelmű hogy melyik ház lesz a miénk
Ugyan az a szállás lenne? Az jó ötlet. 🙂 A szabi dátumodat megoszthatnád mert Kriszti is tervez valamit július elejére asszem...
... és legalább könnyen megtalálnánk az evőeszközt 🤣
Az első gondolatom az, hogy oda kéne ahol voltunk. Ott még elég sok hágó van ahová el lehetne menni. (mivel a listáról ott még így is csak három kanyart csináltunk meg, a szállás viszont tényleg extra volt és az útvonal is megvan már)
Nézegetem a Túramotorosok csoportot és időszerű feltennem a kérdést, hogy idénre milyen túra legyen és hova? (egy dátumot már foglaltam szabadságilag)
Akkor csak jó egy évet tévedtem 😁 ez az én memóriámmal egész jó eredmény...
😁
Pff...elqrtam, mert látszol a képen. 🙀 (bár akkor még olyan fiatal voltál, hogy úgysem hinné el senki hogy az te vagy) 😸
St. Endre 2011
Mikor volt ez, Józsi? olyan 15 évet saccolok...
BÚjnÉK... 😁
BUÉK Srácok! 😎
Jó kép de rég volt.... 🙂
Boldog új évet mindenkinek! 😺
BUÉK!
BUÉK!
Ezek szerint ezt még mindig korai felhozni az asszony előtt.😸
Szia. 2025-ben is tart még a motortalanság?😼
Szia Arni 😄
Sziasztok srácok!
A lényeg, hogy megvan.
Nem a blokkból jön, és nem is olaj. A karbisorból szivárgó benya összegyűlt egy kis tócsába a hővédő lemezen és az csepegett le a generátorra. 😁
Nem rá lett öntve, hanem bele. 😉
A héten leveszem a generátort, kicserélem a szimmerringet, és megint jó lesz. Talán megint 38 évig...
Persze! Legközelebb meg majd a fagyálló szivárog az FJ-ből.