Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg neked már nem biztos hogy szimpatikus lett volna mert a törött Exup óra belsőmet társítottam a Genesis külsőjével .
Még egyenlőre minden darabokban teljesen csavarra van szedve A blokk van egyben . Szerencsém volt az elmúlt években szereztem 3 blokkot most így 4 blokkom van a garázsban 2 még bontatlan gyári
Helló Mindenkinek ! UUU sajnos nincs meg mert elcseréltem egy Exup óraegységre . Pont kereset egy srác és neki meg Exup volt és így elcseréltem vele de már kb 8 éve
Ja, talán a legjobb túra volt az idei. 👍🙂
...az idei faxa vót...
kicsit megvágod flex-el, még egy ideig jó lesz 😃 rendőrnek majd úgy állj meg, hogy oldalról lássa! 😅
Jövőre megyünk túrázni?
Hát kanyarodni még jó lehet, a széle még oké. 😸
Szerintetek ez már nagyon kopott, cserés vagy még van benne potenciál? 😊
Képek jöhetnek 😊
Én meg ebben a szép időben a tátrában voltam, hazafelé kurvasok motorossal találkoztunk. Most értem haza egy órája 400 kilométer után. Ja, mi autóval voltunk
És képek jöhetnek!! 😺
Anno mikor összetörted a gépet és feltámasztottad FJR fejidomosra, küldtem neked egy Genesis műszeregységet, hogy ha esetleg tudsz vele kezdeni valamit, akkor használd fel. Ha az esetleg mégsem kellett és ott kallódik valahol, akkor azt fel tudnám tenni a mostanira. (ha esetleg kiestél volna az eseményekből, Sanyáét vettem meg még 2015-ben, azt támasztottam fel...kép) Nem okvetlen fontos, csak ami van rajta, az kissé már viseltes, ezért kérdezem.😺
Képek jöhetnek. 🙂
Sőt most éppen egy másik feltámasztása is folyamatban van ! (De exup )
Néha benéztem ide de csak olvasni mit csináltok . Megvan persze pont éppen van a Fújó mesternél vannak az idomok (Én már nem akartam vele baszakodni ) át lesz szépre fényezve ! Az idén elmúlt 18 éve hogy megvan és ez velem is marad már ! Nincs tervbe az eladása Mért kellene valami ?
És ott szép idő volt?😺
Mert én ma anyámék háztetejéről (napkollektor leszerelés közben) nagyon sok motorost láttam az itteni szép időben motorozni. Sajnos én ismét nem voltam közöttük, de szerencsére holnap reggel 05:30-kor a kb. 8 fokban, én is mehetek pár km-t. 😸
Ma szép idő volt ezért kihasználtuk a szép időt ami ma volt mert ha már ilyen szép idő volt akkor ki kellett használni ezt a szép időt. 😁 Komárom Monostori Erőd fasza építmény.
Szia!!! 😺
Hát kb. kipusztult a fórum, kb. 4-5 régebbi tag néz néha be. FZR-e talán ha 4 tagnak van már. (jut eszembe, FZR alkatrészed van még esetleg valami?) Neked megvan még?
Szevasztok Lányok ! Mizujs erre felé ? Réges régen jártam erre felé :-)
Nem is tudtam, hogy mosóban is van ilyen... én otthon ilyet használok, elég jó cucc, szinte lesiklik a víz róla.
https://lotuscleaning.hu/lotus...
Köszi 🙂 Igen ezen kívül már csak apróságok vannak.
Szép lett, akkor lassan elkészül ez is?
Megjárattam a minap kapott egy fullos kerámia mosást az IMO-ban egész jó olyan mintha polírozva lenne. 🙂
Viszont a klíma nem lett jó szellent a kompresszor vettem bele újat pont volt akciós.
Azt én is gondoltam megkérdezni, hogy hogyan tudom megtartani az eredetit. (még apám első szakadt TL Pancsijának a forgalmija is megvan, amivel fiatalon kezdte a motorozást Bpesten)😸