Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet érdemes lenne lefénymásolni a forgalmit és azzal kezdeményezni az átiratást hogy ne vegyék el az eredetit.
Nem lesz, csak így el kell utánfutóznom Szfehérvárra, pedig sokkal egyszerűbb lett volna itt az utca végén levizsgáztatni.
Én is így gondoltam, csak ha lett volna szép, akkor nem kell vele foglalkozni.
Ha van rendszám forgalmi meg adásvételi akkor nem lesz gond szerintem.
Az OT-s TS-en jó ami rajta van, ezeket tartaléknak vette. (szóval szerintem ezt tartsd csak a fiók mélyén)
A jó hír viszont az, hogy előkerült a Jawa rendszáma.😺
Nem volt rajta mikor 2016-ban elhoztam, aztán később tűnt fel a hiánya. Már szinte teljesen lemondtam róla hogy meglehet még, mivel abból a garázsból szinte minden motoros-autós alkatrészt kidobáltak már azóta.
Egyébként hiába van meg mindene (még szürke forgalmi de már "új" rendszám) csak az NKH-nál tudom vizsgáztatni és forgalomba helyezni, mert nincs benne a rendszerben. (rákerestem, azt írja a rendszámra hogy ilyen nem lett kiadva, pedig 97-ben íratta át a barátom, akkor kapta ezt a rendszámot)
Horpit ki lehet kalapálni krómozáskor meg kihozzák síkra szerintem meg tudják csinálni.
Nagymotoros pályafutásom legnagyobb szívása 96-ban, pontosan ebben a formában történt. (csak az eredetileg 900-as volt)
Kicsit meg van horpadva felül.
Na végül csak meg kell csinálnom ezt is pedig nem akartam...
Lehet van egy MZ karbim ha kell még neki.
Milyen Jawa lámpa karikád van az állítós? Nekem Perak karika kellene mert enyémen is állítós van...
Most elég sokan voltak kint, de rohadt drága lett minden. Pancsi alkatrészből volt nagyon sok, Jawahoz nem nagyon láttam érdemes dolgokat. Mint a képeken is látni, kamionos haverom túrt könyékig az MZ TS karburátorok között, aztán talált hármat, amiből talán összeállhat egy jobb állapotú tartalék.
Nem. Jawa csomagtartót és krómozott lámpakeretet néztem, de csomitartó nem volt, lámpakeretből meg csak olyan volt, ami már nekem is van.
Vettél valamit?
Qrva hideg volt.
Az, vasárnap voltam.
Polgárdi börze?
🙂
Borzalmas!!🙀
Bár nem látni hogy rendszám van-e rajta.
Csibész a gép. 😂
Sajnos ez így van ,nem a legszerencsésebb fogalmazás.De valóban vagy mkp,vagy ufó -ja,a kettő meg szerelvényben.
Nem az osszegre mondtam, hanem a megnevezesre, azaz hogy ugyanez a "tetel" lenne a kuli is. Nyilvan ketszer, ha komplett a szerelveny.
Nem,van a motorkerékpár,vagy annak a pótkocsija.A motor is 4360 magában,vagy annak a pótkocsija is ebbe a díjtételbe van sorolva.4360.külön. Egy "szerelvényként"x 2. Pontosan mint M1+O1.
Nem teljesen. "Motorkerekpar, tovabba ennek potkocsija"
Ez csak a megnevezese. Ha motorkulit vittel volna magaban vagy egy komplett Pannonia-kuli kombinaciot, akkor is ez lenne. Mintha azt irtak volna 'motorkerekpar vagy motorkerekpar utanfuto'.
Valaki érti ezt? Motort műszakiztattam és ennek pótkocsi vizsgájára számláztak 3.488 ft-ot. Se pótkocsim,se utánfutóm.