Az OT-s TS-en jó ami rajta van, ezeket tartaléknak vette. (szóval szerintem ezt tartsd csak a fiók mélyén)
A jó hír viszont az, hogy előkerült a Jawa rendszáma.😺
Nem volt rajta mikor 2016-ban elhoztam, aztán később tűnt fel a hiánya. Már szinte teljesen lemondtam róla hogy meglehet még, mivel abból a garázsból szinte minden motoros-autós alkatrészt kidobáltak már azóta.
Egyébként hiába van meg mindene (még szürke forgalmi de már "új" rendszám) csak az NKH-nál tudom vizsgáztatni és forgalomba helyezni, mert nincs benne a rendszerben. (rákerestem, azt írja a rendszámra hogy ilyen nem lett kiadva, pedig 97-ben íratta át a barátom, akkor kapta ezt a rendszámot)
Most elég sokan voltak kint, de rohadt drága lett minden. Pancsi alkatrészből volt nagyon sok, Jawahoz nem nagyon láttam érdemes dolgokat. Mint a képeken is látni, kamionos haverom túrt könyékig az MZ TS karburátorok között, aztán talált hármat, amiből talán összeállhat egy jobb állapotú tartalék.
Nem,van a motorkerékpár,vagy annak a pótkocsija.A motor is 4360 magában,vagy annak a pótkocsija is ebbe a díjtételbe van sorolva.4360.külön. Egy "szerelvényként"x 2. Pontosan mint M1+O1.
Nem teljesen. "Motorkerekpar, tovabba ennek potkocsija"
Ez csak a megnevezese. Ha motorkulit vittel volna magaban vagy egy komplett Pannonia-kuli kombinaciot, akkor is ez lenne. Mintha azt irtak volna 'motorkerekpar vagy motorkerekpar utanfuto'.
A jó hír viszont az, hogy előkerült a Jawa rendszáma.😺
Nem volt rajta mikor 2016-ban elhoztam, aztán később tűnt fel a hiánya. Már szinte teljesen lemondtam róla hogy meglehet még, mivel abból a garázsból szinte minden motoros-autós alkatrészt kidobáltak már azóta.
Egyébként hiába van meg mindene (még szürke forgalmi de már "új" rendszám) csak az NKH-nál tudom vizsgáztatni és forgalomba helyezni, mert nincs benne a rendszerben. (rákerestem, azt írja a rendszámra hogy ilyen nem lett kiadva, pedig 97-ben íratta át a barátom, akkor kapta ezt a rendszámot)
Milyen Jawa lámpa karikád van az állítós? Nekem Perak karika kellene mert enyémen is állítós van...
Bár nem látni hogy rendszám van-e rajta.
Ez csak a megnevezese. Ha motorkulit vittel volna magaban vagy egy komplett Pannonia-kuli kombinaciot, akkor is ez lenne. Mintha azt irtak volna 'motorkerekpar vagy motorkerekpar utanfuto'.