Nekem a lincos eddig rendben 2 nap alatt kiszállította. Ha valakinek kell kölcsönbe csapágy szilent kihúzó van itt 1 lincosos. valami ilyesmi jó nehéz https://lincos.hu/hu/product/2...
Nem, mert kell egy rugótányér, és a csapágy alsó futógyűrűje is széttörött. (amúgy 3 hétbe tellett, mire meglettek hozzá a szerszámok...pl. a féltengely anyára 35-ös krovafej kell) Rugótányért újban nem lehet kapni, néznem kell egy bontottat.
Ez 26 éves. 14 évesen törött el a rugó, akkor elvileg kicserélték a csapágyat is. (bár ezt látva van bennem kétely, mert a toronyszilent 99-es, és a lengéscsillapító is még a gyári és újszerű...66/79%-osak)
Ha valaki szerszámot venne, akkor a https://lincos.hu/hu -nál olcsó és jó cuccok vannak iszonyat nagy választékkal, de személyesen kell menni, mert a kiszállítás katasztrófa, a telefont esetlegesen veszik fel, megígérnek mindent, de persze.......16-án adtam le a rendelést, aztán berágtam és 31-én elmentem Nagytarcsára és megvettem mindent. (ott abban maradtunk hogy ne vegyem át ha jön a csomag -állítólag már átadták a futárnak- de tegnap kaptam tőlük egy mailt, hogy köszönik a türelmem, mert akadozik az év eleji kiszállítás, szóval még mindig várhatnám)
Ja, és a régóta megbízható Sprinter Futárt ne válassza senki kiszállításhoz, egy gané cég lett belőlük mióta Sameday néven fut. (megvette a Sprintert és kirúgta a régi csapatot) Csomagkövetésként "csomagja hamarosan a birtokunkba kerül" szöveg ment végig, ahogy még most is. (a két utolsó képet most csináltam, ezeken SEMMI sem változott)
Évente egyszer illene kiszedni és rendbe rakni...
Felénk gyakori, hogy fosó homokos vízadóba leeresztik, aztán úgy betemeti magát, hogy az életbe nem veszik ki ☹️ húzzák, húzzák, beszakad oszt csá. A lehető legkevésbé kell leereszteni.
A tengely törött el motor és a tárcsák között egyelőre a beletört véget próbálom kifúrni. Teljesen benőte a gyökér így nézett ki amikor kihúztam a kútból. Sehol máshol a kútban csak a szivattyún. Valami Alien lehet nem tudom mi ez. Érdekes, hogy a havernak is ilyen volt kb 1 km arrébb....
Ráér. Ma végre megcsináltam a szervót olajcsere szíjjak feszítők. holnap fűtés javítás. aztán ráfekszünk a motorra. Ma is 2x is mentem egy jó kört szar volt a szervó amit vettem vissza kellett vinni de kocsi nuku volt motor 😁
Nem tudom hogy mennyire sürgős, ha járok pesten akkor elviszem (20-án megyek, ha belefér) vagy felküldöm a kamionos haverommal, ha jön. (Csepelen lakik)
Oh nagyon köszönöm. A részleteket kitaláljuk mert most szopókázok a bömbölővel. Elmegy a szervó beszart a fűtés megy kuplungcserére és mind ezt 1 nap alatt lehozta. Megérezte pénz állt a házhoz és úgy gondolta az őt illeti.
Hááát, valami szívecskés lámpakeret volt benne...... 😸 (holnap előszedem és lefotózom)
Még talán akkor kerülhetett ide, mikor a Béla cuccait vettem tőled. Ha kell, akkor természetesen a tiéd, pénzről nyilván szó sem lehet.
Hát a hexagont kizárhatjuk, a Jawa és a Babetták nem üzemképesek, a GTR meg max. 210-et tud.😸
Ez csak egy kövér gáz volt a halastó mellett az egyenesben, persze csak a napsütés kedvéért. (amúgy még tavaly néztem, gps szerint 253 a vége)
Írhattam volna 90x2,555555555555556 km/h-t is, de az úgy olyan soknak tűnik.🙀 Jött szembe egy oktávia, de akkor már egy kevésbé potenssel mentem, és forgalom is volt.
Neked ez adja a vizet, vagy van vezetékes vized is?
Hány méteres?
Ez 26 éves. 14 évesen törött el a rugó, akkor elvileg kicserélték a csapágyat is. (bár ezt látva van bennem kétely, mert a toronyszilent 99-es, és a lengéscsillapító is még a gyári és újszerű...66/79%-osak)
Ha valaki szerszámot venne, akkor a https://lincos.hu/hu -nál olcsó és jó cuccok vannak iszonyat nagy választékkal, de személyesen kell menni, mert a kiszállítás katasztrófa, a telefont esetlegesen veszik fel, megígérnek mindent, de persze.......16-án adtam le a rendelést, aztán berágtam és 31-én elmentem Nagytarcsára és megvettem mindent. (ott abban maradtunk hogy ne vegyem át ha jön a csomag -állítólag már átadták a futárnak- de tegnap kaptam tőlük egy mailt, hogy köszönik a türelmem, mert akadozik az év eleji kiszállítás, szóval még mindig várhatnám)
Ja, és a régóta megbízható Sprinter Futárt ne válassza senki kiszállításhoz, egy gané cég lett belőlük mióta Sameday néven fut. (megvette a Sprintert és kirúgta a régi csapatot) Csomagkövetésként "csomagja hamarosan a birtokunkba kerül" szöveg ment végig, ahogy még most is. (a két utolsó képet most csináltam, ezeken SEMMI sem változott)
Felénk gyakori, hogy fosó homokos vízadóba leeresztik, aztán úgy betemeti magát, hogy az életbe nem veszik ki ☹️ húzzák, húzzák, beszakad oszt csá. A lehető legkevésbé kell leereszteni.
Gátló bírja még?
Jó rég csináltam ilyesmit, még Omikán, a szürkéét 16 év után se kellett szétszedni még.
Még talán akkor kerülhetett ide, mikor a Béla cuccait vettem tőled. Ha kell, akkor természetesen a tiéd, pénzről nyilván szó sem lehet.
Ez csak egy kövér gáz volt a halastó mellett az egyenesben, persze csak a napsütés kedvéért. (amúgy még tavaly néztem, gps szerint 253 a vége)