Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez gyorsan ment.
Az azért már nem rossz, ha két nap alatt meg tudta tenni hozzád azt a 15 km-t. 😹
Nekem a lincos eddig rendben 2 nap alatt kiszállította. Ha valakinek kell kölcsönbe csapágy szilent kihúzó van itt 1 lincosos. valami ilyesmi jó nehéz https://lincos.hu/hu/product/2...
Akkor már pont ideje egy újnak 😁
Neked ez adja a vizet, vagy van vezetékes vized is?
Hány méteres?
Nem, mert kell egy rugótányér, és a csapágy alsó futógyűrűje is széttörött. (amúgy 3 hétbe tellett, mire meglettek hozzá a szerszámok...pl. a féltengely anyára 35-ös krovafej kell) Rugótányért újban nem lehet kapni, néznem kell egy bontottat.
Ez 26 éves. 14 évesen törött el a rugó, akkor elvileg kicserélték a csapágyat is. (bár ezt látva van bennem kétely, mert a toronyszilent 99-es, és a lengéscsillapító is még a gyári és újszerű...66/79%-osak)
Ha valaki szerszámot venne, akkor a https://lincos.hu/hu -nál olcsó és jó cuccok vannak iszonyat nagy választékkal, de személyesen kell menni, mert a kiszállítás katasztrófa, a telefont esetlegesen veszik fel, megígérnek mindent, de persze.......16-án adtam le a rendelést, aztán berágtam és 31-én elmentem Nagytarcsára és megvettem mindent. (ott abban maradtunk hogy ne vegyem át ha jön a csomag -állítólag már átadták a futárnak- de tegnap kaptam tőlük egy mailt, hogy köszönik a türelmem, mert akadozik az év eleji kiszállítás, szóval még mindig várhatnám)
Ja, és a régóta megbízható Sprinter Futárt ne válassza senki kiszállításhoz, egy gané cég lett belőlük mióta Sameday néven fut. (megvette a Sprintert és kirúgta a régi csapatot) Csomagkövetésként "csomagja hamarosan a birtokunkba kerül" szöveg ment végig, ahogy még most is. (a két utolsó képet most csináltam, ezeken SEMMI sem változott)
Igen 1m-el a fenék felett kell legyen. Ezt 2008-ban vettem azóta működött
Évente egyszer illene kiszedni és rendbe rakni...
Felénk gyakori, hogy fosó homokos vízadóba leeresztik, aztán úgy betemeti magát, hogy az életbe nem veszik ki ☹️ húzzák, húzzák, beszakad oszt csá. A lehető legkevésbé kell leereszteni.
A tengely törött el motor és a tárcsák között egyelőre a beletört véget próbálom kifúrni. Teljesen benőte a gyökér így nézett ki amikor kihúztam a kútból. Sehol máshol a kútban csak a szivattyún. Valami Alien lehet nem tudom mi ez. Érdekes, hogy a havernak is ilyen volt kb 1 km arrébb....
És végül sikerült megjavítani? mert ezek általában beszorulnak és leégnek ☹️ legalábbis felénk, ahol vasas meg homokos a víz
Holnap meg a másik oldal?
Gátló bírja még?
Jó rég csináltam ilyesmit, még Omikán, a szürkéét 16 év után se kellett szétszedni még.
Én ma szivattyút szereltem. Nem bírtam szét tekerni egyedül mondjuk ketten se többen próbáltuk de aztán ma megoldottam. Azaz szétoldottam. 😊
Az szép. Rugó tányér csere?
Nekem is van elfoglaltság.
Ráér. Ma végre megcsináltam a szervót olajcsere szíjjak feszítők. holnap fűtés javítás. aztán ráfekszünk a motorra. Ma is 2x is mentem egy jó kört szar volt a szervó amit vettem vissza kellett vinni de kocsi nuku volt motor 😁
Nem tudom hogy mennyire sürgős, ha járok pesten akkor elviszem (20-án megyek, ha belefér) vagy felküldöm a kamionos haverommal, ha jön. (Csepelen lakik)
Oh nagyon köszönöm. A részleteket kitaláljuk mert most szopókázok a bömbölővel. Elmegy a szervó beszart a fűtés megy kuplungcserére és mind ezt 1 nap alatt lehozta. Megérezte pénz állt a házhoz és úgy gondolta az őt illeti.
Hááát, valami szívecskés lámpakeret volt benne...... 😸 (holnap előszedem és lefotózom)
Még talán akkor kerülhetett ide, mikor a Béla cuccait vettem tőled. Ha kell, akkor természetesen a tiéd, pénzről nyilván szó sem lehet.
Azaz ha 2 kör lámpás 🤓
oho mondjon egy árat igényt tartok rá 😎
Hát a hexagont kizárhatjuk, a Jawa és a Babetták nem üzemképesek, a GTR meg max. 210-et tud.😸
Ez csak egy kövér gáz volt a halastó mellett az egyenesben, persze csak a napsütés kedvéért. (amúgy még tavaly néztem, gps szerint 253 a vége)
Melyik motorod megy 230-at? talán csak az FZR... azzal voltál?
Írhattam volna 90x2,555555555555556 km/h-t is, de az úgy olyan soknak tűnik.🙀 Jött szembe egy oktávia, de akkor már egy kevésbé potenssel mentem, és forgalom is volt.
És mi ez a durva becslés? de mind1 is, a közigbírságos papíron rajta lesz a pontos érték 😁
3 motorral is kellett. (Az egyikkel, lakott terülten kívül 2,555555555555556 szoros sebességtúllépést követtem el)😺