Ez csak az én véleményem, de nekem a próbán ezek a magas szárú terepcsizmák nem jöttek be. Persze ha te tudsz benne sétálni az utcán komolyabb kompromisszumok nélkül, akkor még akár jó is lehetne. (de szerintem nem lesz)
Azt ugye nem kell mondanom, hogy így neten tilos venni. El kell menni és felpróbálni, menni benne, ha rajtad van minimum 10-15 percig és mászkálsz benne, akkor fogod tudni hogy melyik fajta a neked való viselet. (én vagy 2 órát próbálgattam a csizmákat a boltban -Moto Line- mire el tudtam dönteni hogy melyik jó nekem, és úgy mentem oda hogy sportcsizmát akarok, aztán láthatod hogy mégsem az lett)
Beindul de nem mindegyik henger jár. Múlthéten kedden próbálkoztam utoljára, jött egy új kolléga azzal megvizslattuk. Ezt a szezont elengedtem már majd lesz vele valami.
Néztem a kéményt mikor keményebben húztad a gázt most hazafelé. A (feketés) füstöt látni, az égett olajszagot meg érezni lehetett.
Nekem meg kb.vasig kopott a hátsó (belső) fékbetét, az út végén kezdtem hallani a hangján. (holnap kiveszem és megnézem)
Azt ugye nem kell mondanom, hogy így neten tilos venni. El kell menni és felpróbálni, menni benne, ha rajtad van minimum 10-15 percig és mászkálsz benne, akkor fogod tudni hogy melyik fajta a neked való viselet. (én vagy 2 órát próbálgattam a csizmákat a boltban -Moto Line- mire el tudtam dönteni hogy melyik jó nekem, és úgy mentem oda hogy sportcsizmát akarok, aztán láthatod hogy mégsem az lett)
https://www.bikermag.ro/cizme-...
Jövőre te jössz hozzánk!
Nekem meg kb.vasig kopott a hátsó (belső) fékbetét, az út végén kezdtem hallani a hangján. (holnap kiveszem és megnézem)