A Landport elmegy (ha AGM). Egy fokkal jobb nala a Varta es a Banner, annal is egy fokkal az Exide. Elettartam szempontbol legalabbis ez lenne a listam.
Van valami tapasztalat az Landport, JP moto akksikkal?
Vagy vegyem a már bevált Vartát ami drágább, de 7 évesen is indítja a robogót. (a GTR-t már nem nagyon, de odavert neki a robogó fesszabályzó hibája a 18-19V-tal) https://www.nonstoptrade.hu/pr...
Dobozzal szoktam járni.Nem emlékszem,hogy anélkül is ráz vagy nem.Ritkán megyek 170-el.2-3 alkalommal előzésnél figyeltem fel a jelenségre.120 körül van az én komfortos tempóm ami elég szokott lenni :-)
Ha ez igaz lenne, a budos eletben nem kene olajat cserelni a villakban. Bar lehet arrafele nem letezik a kopas es a kavitacio jelensege sem.
Ugyan fingom nincs, mi a bajod a villakkal, de az olaj cserelheto, a rugo cserelheto, teljesen mas reakcioju futomuvet lehet kihozni par dolog megvaltoztatasaval.
Azt,hogy nem kell cserélni az olajat csak ha látom,hogy szivárog.Azt mondta a muki,hogy ez egy szimpla teló és nem venném észre ha olajat cserélnék benne.Semmivel sem lenne jobb.
A JP moto akksit nem eroltetnem.