Nem kellett ez nekem hiányzott mint púp a hátamra nem akartam én autót venni így alakult a helyzet. Szerintem kutyás autó lesz hosszabb útra klíma meg a tempomat miatt. 2.0 benzin.
Ma nem sokat haladtam.
Szétszedve a karbikat, hát ez a klasszikus zöld takony az úszóházban. Megszáradni-megkötni nem volt ideje az 5 év alatt, szóval könnyen lejött. Kettőt ultrahangosan megmostam, azok kész vannak. Lehet rendelnem kéne hozzá olyan zöld tájváni tömítésgarnitúrát. 😼
Hát kb. ez volt. ("HÁT EZ MEG MIA F&SZOM??")
Azt sejtettem hogy nem egy 79-es Cadillac, a leírásból valami modern kori, jellegtelen usa átlagautóra gondoltam.
De egy VW-re semmiképpen. (legalább lenne automata)
Amúgy nem volt rossz gép annak idején, bár én valahogy sosem lelkesedtem érte. Szerintem annyira nem más mint az itteni volt. Ez 1,8-as vagy 2,0-es?
Hat ugy, hogy ha sut a nap es 4kW jon le a panelrol, de te csak 2kW-t fogyasztasz, akkor a maradek kimegy a halozatra. Ha a halozattal ossze van kotve (marpedig ossze lesz, ha a biztositektablara lesz kotve), akkor bizony ez elkerulhetetlen.
Ott van a rajzokon is, a termek aliexpress oldalan, szepen nyilakkal jelolve.
90-ben, mikor Pécsett laktam, ez volt az álom-autóm... bárki fél kezét odaadtam volna érte 😁 de újként nagyon távol volt, akkoriban egy 320-as cápám volt, 15 éves 😁
HA epp termel annyit a napelem, igen. Akkor helyben fogyaszthatod. Ha 2kW jon le a napbol es 4-et fogyasztasz, akkor a maradekot a halozatbol veszi fel.
Ha ezt halozatra is akarod kotni, mindenkepp targyalnod kell a szolgaltatoddal! Ha rakotod a rendszerre igy, ahogy van, a halozati fogyasztasmero fogyasztaskent fogja elszamolni azt is, amit a napelem visszatermel a halozatra!
De még a rádió sem szól rendesen mert más a frekvencia kiosztása. Igazi bontó szökevény. 😂 De legalább van benne klíma meg tempomat. És nem automata legalább...
https://litetek.co/Carb_Kit_Ya...
Szétszedve a karbikat, hát ez a klasszikus zöld takony az úszóházban. Megszáradni-megkötni nem volt ideje az 5 év alatt, szóval könnyen lejött. Kettőt ultrahangosan megmostam, azok kész vannak. Lehet rendelnem kéne hozzá olyan zöld tájváni tömítésgarnitúrát. 😼
Azt sejtettem hogy nem egy 79-es Cadillac, a leírásból valami modern kori, jellegtelen usa átlagautóra gondoltam.
De egy VW-re semmiképpen. (legalább lenne automata)
Amúgy nem volt rossz gép annak idején, bár én valahogy sosem lelkesedtem érte. Szerintem annyira nem más mint az itteni volt. Ez 1,8-as vagy 2,0-es?
"Grid feedback when there is excess energy"
Ott van a rajzokon is, a termek aliexpress oldalan, szepen nyilakkal jelolve.
Ha ezt halozatra is akarod kotni, mindenkepp targyalnod kell a szolgaltatoddal! Ha rakotod a rendszerre igy, ahogy van, a halozati fogyasztasmero fogyasztaskent fogja elszamolni azt is, amit a napelem visszatermel a halozatra!