Dehogynem, év eleje van. Nálunk is zajlik a birkózás a cég és a szakszervezet között. (minden évben ez megy)
Mi meg alkalmazottak, jól ki szoktuk tárgyalni egymás között 😸 http://youtu.be/EfRyiByx8jM
Semmi különös. Kis köhögés, orrfolyás, meg a fejem fáj időnként. Se láz, se ízlelés vagy szaglás vesztés. A család nem kapta el. Mindegyikük tesztje negatív. Eddig...
Eddig én is megúsztam, pedig voltak körülöttem is. Az egyik kollégám egész héten úgy járt dolgozni, hogy 2 gyereke + a felesége otthon volt karanténban. Neki volt 2 oltása, úgyhogy jöhetett, de volt kapcsolatunk bőven. Kézfogás hosszú megbeszélések. Lehet tőle, de fax se tudja🤔
Én is már másodszorra feltételeztem hogy ez lehet hogy az, de nem. Pedig a közvetlen kollégáim is szinte mind elkapták már. (volt amelyikkel egy kocsiban ültem Szfehérvárig meg vissza, ő másnap már karanténban volt, nálam meg semmi)
B...szátok+, én meg nem bírom elkapni*... minden ismerősöm volt már, többen 2x is. Asszony meg én: semmi, pedig ő találkozik némi kovidossal, úgy napi 2-3-al.
Pár napja a nejem elég sz&rul van (lázas meg üzemképtelen) és tegnapelőtt óta én is eléggé lepadlóztam. (főleg ma estefelé)
A környezetem megállapította hogy kovidosak vagyunk (főleg én) és elkezdtek b&szgatni a 3. oltással. ("ugye megmondtuk, hogy már rég be kellett volna adatnotok!")
Na meg persze hogy azonnal húzzak el tesztet csináltatni, de felesleges mert egyértelmű a helyzet, ez kovid.
Én egy kissé megbonyolítottam az elképzelésüket, mert szerencsére volt még két teszt a fiókban. :D
Mi meg alkalmazottak, jól ki szoktuk tárgyalni egymás között 😸
http://youtu.be/EfRyiByx8jM
Eddig én is megúsztam, pedig voltak körülöttem is. Az egyik kollégám egész héten úgy járt dolgozni, hogy 2 gyereke + a felesége otthon volt karanténban. Neki volt 2 oltása, úgyhogy jöhetett, de volt kapcsolatunk bőven. Kézfogás hosszú megbeszélések. Lehet tőle, de fax se tudja🤔
*különben nem hiányzik, csak furcsa...
A környezetem megállapította hogy kovidosak vagyunk (főleg én) és elkezdtek b&szgatni a 3. oltással. ("ugye megmondtuk, hogy már rég be kellett volna adatnotok!")
Na meg persze hogy azonnal húzzak el tesztet csináltatni, de felesleges mert egyértelmű a helyzet, ez kovid.
Én egy kissé megbonyolítottam az elképzelésüket, mert szerencsére volt még két teszt a fiókban. :D