Vasárnap voltam megvenni,olaszból van 25000-kilométerrel.Valós mert a gféktárcsák még teljesen simák,hullámosság nincs. Abs jó,dolgozott is,mikor a kazincbarcikai hóban próbálta a srác,megcsúszott a hátsó kerék és a vezérlő beleszólt a fékbe.Elsején megy honosításra,és utána lehozza,mert én ebben a fagyban nem motorozom.Amúgy hatalmas bálna,alig ér le a lábam,de úgy tudom ennél állítható az ülés.Ott a háttérben egy Triumphot próbált ki egy másik vevő,elment már,de a kollégáim,apa és fia még nézegették.Nagyon szép gépeket hoz ez a kereskedő olaszból.
A BMW felár miatt tettem fel. (mert annyira édes :)
Másrészt a Hexagon szívócsonkot pénteken megrendeltem, hétfőn délután (azaz tegnap) már fenn volt a helyén. (ez volt készleten)
Gyártól rendelős cuccok jöttek meg már 3 nap és 3 hónap között is, arra nem lehet időt mondani. (GTR-hez pl. volt 3-4 napos cucc, a Hexagon gyári generátor meg 3 hónap volt)
Tudom ismerem. De ha ez a kisker ár, kéne legyen olcsóbban jó helyen plusz a nyakam rá, h kell lennie valami felébe kerulot, ugyanezt tudónak csak mert nem motorba-alapon.
Plusz az oem nem három napra küldi 😅😅
A victronra negyet, ahogy rajzoltam. 2 parhuzamos ag, 2 panel agankent sorba.
A feher nagy doboz LCD-vel csak kett panelt bir el, mert 1000W a max PV bemeneti telsesitmenye es a panelfeszultsegnek 30-80 kozt kell lennie. Azaz ketto db sorban.
Másrészt a Hexagon szívócsonkot pénteken megrendeltem, hétfőn délután (azaz tegnap) már fenn volt a helyén. (ez volt készleten)
Gyártól rendelős cuccok jöttek meg már 3 nap és 3 hónap között is, arra nem lehet időt mondani. (GTR-hez pl. volt 3-4 napos cucc, a Hexagon gyári generátor meg 3 hónap volt)
Plusz az oem nem három napra küldi 😅😅
Szóval ezen makkant meg:
https://www.instagram.com/p/CY...
A feher nagy doboz LCD-vel csak kett panelt bir el, mert 1000W a max PV bemeneti telsesitmenye es a panelfeszultsegnek 30-80 kozt kell lennie. Azaz ketto db sorban.
Putere maxima PV: 1000W
1000W panel mehet rá. A PV adat a panelre vonatkozik. Photo Voltaic rövidítve. A 2000W az inverter teljesítménye.
9,38 amper
Biztos jók az adatok?