Baja biztos nem lesz de sztem annak a kazánnak nem is meleg az oldala... itt a párolgó benzingőz a kérdés inkább. Ha üresen tette le, akkor az sem, viszont akkor űber szopás lesz vele márciusban
Pénteken buliba voltunk, egy barát házaspárnál. Na nem kell nagyra gondolni, kis finom kaják, 3 üveg bor... vicceltünk is rajta, hogy utoljára 14 évesen engedtek el úgy a barátomhoz, hogy 8-ra haza kell érni
Na nem sikerült, már 8:10 volt, mire elindultunk - tök üres, kihalt utcák, át a városon, tiszta szürreális volt de valahogy hazaérünk, nem fertőztünk meg közben senkit és agyon sem lőttek bennünket.
260 LE-vel annyira rossz nem lehet... de a Mazdák legendásan rozsdásodnak meg ez sokat is zabál A most futó 6-os nekem is tetszik, de ezek az öregek annyira nem.
Még gondolkodtam is rajta, de ugrott, mert drágább volt, mint egy BMW - bár biztos lehetett volna alkudni.
Ez mind egy rozsdaboglya már 6-8 évesen, akkor milyen lehet 14 évesen? Ill. ez nem is kérdés, mert már a felnyitott motortérnél is látszik rozsdás alkatrész, milyen lehet az alja?
De jó hogy nekem még az öreg Fég konvektor van,le akartam cserélni,de aztán rájöttem hogy nem jó,az újak már 230-is kell,ha elmegy az áram,nincs fűtés.Szerencsére apáméknál egy-két lakásban felújítanak,így tudtam szerezni bontott konvektort tartalékba.
Szerencsés vagy, hogy kijön a szerelő, még ha nem is olcsó János. Én már 2 alaplapot cseréltem, egy újat, meg egy donorból valót, az csak 45 volt, de az is sohapján kiskedden került volna bele a kazánba, ha nem autózok érte 400 kilométert és nem szerelem be magam. A másodiknál lett volna egy harmadik is hamar, ha nem ad tippet a szakszervizes, hogy mit nézzek még meg, és cseréljek ha kell, mert persze akkor sem ért rá, mint rendesen
Nincs túl közel a vegyestüzelésü kazánhoz?
Na nem sikerült, már 8:10 volt, mire elindultunk - tök üres, kihalt utcák, át a városon, tiszta szürreális volt de valahogy hazaérünk, nem fertőztünk meg közben senkit és agyon sem lőttek bennünket.
Még gondolkodtam is rajta, de ugrott, mert drágább volt, mint egy BMW - bár biztos lehetett volna alkudni.
Nincs valakinél esetleg egy '91 1000 Exup önindító ? Adnék érte pénzt...
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/6/mazda_6_mps_2_3_disi_turbo_awd_vegig_mazdanal_szervizelt_dokumentalt_svajci_auto-16441357