Nem gondolom, hogy félni kéne ekkora futásteljesítménytől. Ha karbantartották, akkor abban még nagyon sok km van.
De mindig ott kell érdeklődni, ahol valóban ismerik a járművet: https://www.facebook.com/group...
Az én '91 1000 Exupomban 77000 Km van, egyedül a vezérműlánc ciripelget benne amikor még hideg. Ha bemelegszik az is teljesen elhalkul. Ellenben teljesen fel kellett újítani a karbisort. A tűszelepek kikoptak és befolyt a benzin a motorba, felhigította az olajat, elkokszosodott a motor, megcsúszott a kuplung.
Úgyhogy mérgemben kicseréltük az összes : karbitömítést, vákuum-membránt, tűszelepet, O-gyűrűt, fúvókát, Pilot-csavart, ülepítőcsavart, Schuber-tűt, úszót. ~50000.-
Holnap megy bele a Xado dekarbonizáló. Meglátjuk mennyire rakja rendbe.
Én inkább nem adok tanácsot,mert erősen érzelmi alapon vásárolok motorkerékpárt. Amikor odakerülök pont leszarok mindent,és megszűnik a külvilág...... Sajnos.
Ha teheted, magánszemélytől vegyed, nézd meg a környezetét. Olyan nincs, hogy aki rendben tartja azt, az elhanyagolja a járműveit, és viszont.
Persze, ott is lehet problémás dolog, de alapnak szerintem jó lesz.
Ha teheted max 1 km , arra ritkán pörgetik vissza. Szerintem is állapot függő, de 20-40 ezer körül vannak nagy szervizek motorokon, ha azokat megkapta akkor még közel vagy egy jó műszaki állapothoz.
Eladták a suzukit.Segitsetek már abban ,hogy mennyi km legyen benne max ha motort akarok venni?40.000 ig ok?mert sok az 55 - 65 ezer km-es.Azt már soknak találom.
Ez tavaly nyári kép... a tolóajtó előtt van 1 m beton sáv, végig a garázs előtt - és a fű sem ekkora, mert vettem egy szép Makita fűnyírót, amivel öröm a fűnyírás (na jó, nem akkora öröm ) szóval általában ennél áldottabb állapotok vannak Viszonylag nagy felület le van rakva gyepráccsal, de a képen alig látszik.
De mindig ott kell érdeklődni, ahol valóban ismerik a járművet: https://www.facebook.com/group...
Úgyhogy mérgemben kicseréltük az összes : karbitömítést, vákuum-membránt, tűszelepet, O-gyűrűt, fúvókát, Pilot-csavart, ülepítőcsavart, Schuber-tűt, úszót. ~50000.-
Holnap megy bele a Xado dekarbonizáló. Meglátjuk mennyire rakja rendbe.
Persze, ott is lehet problémás dolog, de alapnak szerintem jó lesz.