Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez meg az YZF-750, és a Thunderace manualja.
Nem emlékszem ilyen munka mozzanatra.
Aha, 3GM manual
Nem.
A Genesiseknél 42e km, az exupnál és a 250/400/500/600-nál visszavették 23 vagy 25e km-re. (mivel más a szelep és a környéke)
Mérföldet akartál írni nemde?
Hányszor forgattad át miután mindegyiken beállítottad a hézagot? (és aztán mérted meg)
Talán a hegyi levegő...Az nem tett jót neki.
Nem tudom. Mit gondolsz?
Nem szeretném kétségbe vonni ezt az "elment a szelephézag" féle népi bölcseletet de komolyan érdekelne hogy a 0,11-0,20mm, illetve 0,21-0,30mm-es (ami valljuk be, nem kicsi) hézag hova mehet kb. 3000-3500 km-rel a beállítás után egyszerre két hengernél is hidegen mérve 0mm alá? (úgy, hogy a szelephézag ELLENŐRZÉS periódusa 25e km)
Igen nincs rajta karbisor. Aztán megnyomtam levegővel és ott sziszegett. Szelephézag állítás nem sikerült nagyon úgy néz ki...
Meg ugye azt is tudod hogy egy mérés nem mérés.
Nyitott pillangószeleppel, azaz teljes gázt húzva (vagy levett karburátorsorral) mérted?
Csatlakozom Sanyihoz, szerintem is csak a 2-3-as hengereknél ment el a szelephézag.
Ez az FZR1000?
Szelephézag.
Ez is jó cucc úgy látom és a hármas henger beteg...
5.190 Ft volt. Néztem a Bárdinál is de a profi nyomásmérő 40-70ezer között hát azt azért inkább nem....
Semmi baja ezeknek a szerszámoknak,simán vállalható minőség. Van pár cuccom tőlük,mind jól műxik,és használható.
Két cuccot vettem ott, a kis nyomi kulcsom kifejezetten jó, a levegős kulcsom meg elfogadható, pedig ócó volt (a teszkósnál jobbnak tűnik)
Mocin megnézni mennyi az annyi, pont elég, ezért is rendeltem, de a vége az lett hogy visszakaptam az árát. Nem laboratóriumi minőségűek, de arra, hogy 5 bar vagy 10 van a hengerben pont jó, aztán lehet rajta filózni miért is van mindez A műszerparkban szerintem ha valaki magának "buzulja" a gépét elfér
Ők valóban a még éppen valllahatosag határán mozgó minőségben utaznak
Mert tudják, H jó eséllyel hamar visszamegy
Nagyon baba, én is rendeltem kínából, de sehogy nem ért ide, biztos lenyúlták a linkoszosok
Mert olyan durván lehúztak, hogy ahhoz már nem volt képük.