Legalább az lenne.Nem szivesen adnèk tul rajta e miadt.De ha drágább lesz a javittatás mint amit a motor èr akkor kènytelen leszek.A benzines olaj igy bebaszott volna?Már gondoltam az olajszivattyura is .Nem e szárazon megy a motor.Köszi
Mert ez nem a sima hanem a Super Hexagon. Ez 2002-es, 180cm3, 4 szelepes h.fej, Walbro (Japán) vákumos-gyorsítópumpás karburátor, 20Le. Rakták még utána is sok másikba. (egyébként olyan hangja van mint a fűnyírónak)
"...........és az erdélyi túrán ültem rajta utoljára" Matula bácsi is csak annyit mondott: "Nancsi, Nancsi.....nöm bírja, nöm bírja...........idővel maj mögerősödik a gyerök, oszt észre se vöszi"
Motorosruhádba beleférsz még? Az egerek nem költöztek be a sisakodba?
Rosszabbnak látszik a helyzet, mint amilyen valójában. 2 hete a szétszerelés előtt beindítottam és működött... Én már régebben is mondtam, hogy szerintem nincs különösebb műszaki problémája, csak a szokásos karbantartást, szépítgetést kell elvégezni rajta ( ). Nagyobb probléma, hogy a hétvégén jobban utánagondoltam és az erdélyi túrán ültem rajta utoljára. És az nem tavaly volt
Még itthoni sincs. Máj.17.-éig ki volt vonva a forgalomból és még nem küldték a csekket, így a zöld kártyát sem. De beszéltem a biztosítóval és azt mondták, ha bemegyek egy fiókjukba ott be tudom fizetni és rögtön kiadják a nemzetközit is. Ezt holnap reggel tervezem elintézni.
https://oem-parts.hu/hu/parts/...
De szerintem méret alapján kell keresni, biztos hogy másé is jó bele. (és olcsóbb)
Fzr 1000 91'-ben hol találom a termosztátot? Illetve hol lehet kapni, mert sehol nem találok csak ebay-en?
Köszi előre is.
Motorosruhádba beleférsz még? Az egerek nem költöztek be a sisakodba?
Ha igényelni kell akkor még az is pár nap mire megküldik.