Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább az lenne.Nem szivesen adnèk tul rajta e miadt.De ha drágább lesz a javittatás mint amit a motor èr akkor kènytelen leszek.A benzines olaj igy bebaszott volna?Már gondoltam az olajszivattyura is .Nem e szárazon megy a motor.Köszi
Nem lehet hogy a vezérműlánc feszítője csattog?Teszem azt eltört a rugó benne,akkor az is csattog.
Szia.Beinditottam a gèpet folytás nèlkül,sajnos csattog mèg mindig ugyan ugy.De nekem annyira szelep csattogásnak tünik.Bár nem èrtek hozzá.
Gyerekek,biztos hogy jövő hét végén elindultok nyaralni?Azért a szállást még ne foglaljátok le.
láttam én, h valami turpisság van a dologban!!
Radiátor nadrág? Micsoda hülyeség
Mert ez nem a sima hanem a Super Hexagon. Ez 2002-es, 180cm3, 4 szelepes h.fej, Walbro (Japán) vákumos-gyorsítópumpás karburátor, 20Le. Rakták még utána is sok másikba. (egyébként olyan hangja van mint a fűnyírónak)
Nyugodtság van, kicsit hallottam a szelephangot ezért hézagot állítok. (ez himbás-csavaros, szóval nem tart semeddig)
https://www.motomike.eu/kelike...
https://oem-parts.hu/hu/parts/...
De szerintem méret alapján kell keresni, biztos hogy másé is jó bele. (és olcsóbb)
A képet ádámtól® kölcsönöztem.
Érdekes, hogy milyen modern blokk is került ebbe a régi modellbe
Szaisztok
Fzr 1000 91'-ben hol találom a termosztátot? Illetve hol lehet kapni, mert sehol nem találok csak ebay-en?
Köszi előre is.
Ma én is elkezdtem foglalkozni a géppel. Igaz még mindig csak szét felé bontom.
Csak nem kibelezted megint?
Tavaly óta én is kb. 40 km-t mentem, de csak itt a környéken poroszkálva - pedig akartam "edzeni" én is A héten-hétvégén még biztos kerülök egyet.
Tulajdonképpen annyira nem vagy elkésve semmivel.
Biztos beleférek, csak nem tudom, hogy hol van... Na de viccet félretéve, jövőhét vasárnapra útra kész leszek.
"...........és az erdélyi túrán ültem rajta utoljára" Matula bácsi is csak annyit mondott: "Nancsi, Nancsi.....nöm bírja, nöm bírja...........idővel maj mögerősödik a gyerök, oszt észre se vöszi"
Motorosruhádba beleférsz még? Az egerek nem költöztek be a sisakodba?
Rosszabbnak látszik a helyzet, mint amilyen valójában. 2 hete a szétszerelés előtt beindítottam és működött... Én már régebben is mondtam, hogy szerintem nincs különösebb műszaki problémája, csak a szokásos karbantartást, szépítgetést kell elvégezni rajta ( ). Nagyobb probléma, hogy a hétvégén jobban utánagondoltam és az erdélyi túrán ültem rajta utoljára. És az nem tavaly volt
Azt nézed amúgy, hogy jövő vasárnap indulunk? még 8 munkanap, de ha a semmire nem jó péntekeket levonod, már csak 6...
Még itthoni sincs. Máj.17.-éig ki volt vonva a forgalomból és még nem küldték a csekket, így a zöld kártyát sem. De beszéltem a biztosítóval és azt mondták, ha bemegyek egy fiókjukba ott be tudom fizetni és rögtön kiadják a nemzetközit is. Ezt holnap reggel tervezem elintézni.
Akkor ne sokkold ilyen képekkel, nehogy szavalni kelljen a füstbe ment tervet
Ja
Látom te sem hagysz a legvégére semmit. Nemzetközi biztosításod megvan a gépre? (ződkártya)
Ha igényelni kell akkor még az is pár nap mire megküldik.