Amitén a boltban választottam az pros színű,két projector lámpával. Ezt helyezték nekem forgalomba. Láthatod piros a színe. A magyar forgalmiban szerepelt sárga,amit már az NKH adatai alapján a kormányablakban állítottak ki.
Abban igazadvan,hogy biztos nem azért cseréltek pályaidomra a gyárit mert az szebb. Valószinű hogy összetört,és ez volt a költséghatékony megoldás. De hogy lopott lenne azt nem gondolnám. Meg aztán volt eredet vizsgálaton is,és meg lett csinálva a nemzetközi körözés ellenörzés is. Ott sem szerepelt,mert másként nem lett volna forgalomba helyezhető.
...mert sárga volt a motor, amit ropira törtek, az olaszban lopott, amit eladtak neked a papírjaival, az meg piros - már a tolvajok is milyen trehányak A számok stimmeltek legalább?
Inkább csak nem rossz... de az ára... kb. 6 gramm van benne, és 100-140 Ft körül van, vagyis 16600-23200 Ft/kg - és annyira nem jó. A legdrágább, egyedi pörkölésű, márkás kilós kávék megállnak 10-12000 körül.
Annak való, aki keveset kávézik, de akkor legalább elfogadhatót akar.
Hétvégén felugrik rá a ledes index,és van pár apró dolog amit még szeretnék megcsinálni rajta,de nagyjából kész. Szép kis motor lett belőle,a vásárlási állapothoz képest,bár nekem akkor is nagyon tetszett.
Ki kellett cserélni a forgalmit,mert amikor először lett forgalomba helyezve (2 éve akkor kapott magyar rendszámot)elírtáka szinét. Valami rejtélyes módon sárga került a forgalmiba még a NKH vizsgán.,és ez nekem 6000ft-ba került. Én voltam a hülye,de meg sem néztem mi van a forgalmiban 2 éve.
ennél csak a Fiat Punto ért el rosszabb eredményt