Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom, ügyesen kigugliztad ezt az 1965-öt, ami talán még igaz is lehetett... de szted mit tudtak erről akkor a vidéki prolik? Elárulom: a létezését sem. Az meg, hogy ott vásároljanak, na az volt a LEHETETLEN. Aki nem élt benne, gőze sincs, hogy mentek a dolgok akkoriban.
Jáva, azt ismertem, volt is, de inkább fémépítős voltam.
Na látod csak biztos nem mertél bemenni, vagy nem DM-ben kaptad a zsebpénzed, vagy valami hasonló blőd dolog miatt nem jutottál hozzá, pedig ott volt az orrod előtt
De Jáva építőjátékod csak volt?
de volt tekerős kisautóm, igaz, elég lomos, de legalább lehetett szerelni! meg mindenféle vacak, amit szét lehetett szedni, meg bicikli.
Tudom, az Úri Népek Pesten akkoriban márkáért vett LEGO-val játszottak, de itt falun ugye...
Télleg, most hogy mondod, jut eszembe, itt a faluba' is vót kettő!
Cudar gyerekkorod lehetett... Legalább egy nyomorult csattogós szárnyú falepkét adhattak volna neked tologatni.
Akkor téged nagyon átvert valaki, mert 65 után nyíltak meg a valutás boltok
Micsoda téma!
1972-ben voltam 6 éves... valuta sem volt még akkor, nemhogy valutás bolt 80-as években nyílt az első a Váci utca környékén, de 1ccerű magyar nem vásárolhatott (dajcsmárkája se lehetett) csak diplomaták, külföldiek és persze a piros könyvesek - és a mi családunk valóban egyik sem volt
Elérhető volt az a valutás boltban hidd el csak te sem voltál ott törzsvásárló, ahogy a többi 9 millió magyar sem.
LEGO-m valóban nem volt sose, mert mikor 6 éves voltam, még nem volt elérhető, később meg már nem izgatott - miként felnőttként a tankkal lövöldözés se
Se tűzoltó, se mozdonyvezető nem akartam lenni - szóval nehéz gyerekkorom volt (és a V8 usák autókra sem izgultam sose, bár Hazard megye lordjait néztem )
Az már akkor sem gyerekszoba volt hanem mérnöki iroda, mert a Lego-ról már gyerekként is statikai számítások alapján igazolta hogy értelmetlen belőle bármit is építeni, nem lesz tartós.
A flipper meg autóverseny az nem bukó, az ügyességi játék. Érted. Játék! Mint a Lego. Neked nem volt gyerekszobád?
"A nyerőgéppel szállhatsz ki plusszban" aha, az ígérete valóban ez, csak mindig pont nem te, hanem valaki más lesz aki pluszban száll ki. Szóval a megtévesztett (hülye) az aki leáll jáccani és mégis nyerni akar, az okos meg tudja hogy a játékért fizet. ...de tudod, hogy szeretlek
A nyerőgéppel szállhatsz ki plusszban, de az említett flipper meg autóverseny mindenképp bukó és a gépet üzemeltetőket csak az érdekli, hogy nap végén hány 100as van össz. a dobozban szóval az a hülye, aki a nyerés esélye nélkül dobja be a pénzt
...de tudod, hogy szeretlek
De te sem tudod... a nyerőgépek is úgy vannak beállítva, hogy "visszaadnak" hisz különben nem játszana vele senki... Itt más volt a helyzet, ezt nem lehetett lelökni, és ezt ki kellett derítenem. Belegondolva, ennek nem kell "adnia" mert annak itt nincs marketing értéke: örülne a nyertes, látná még 5 ember, oszt' kész - ez nyilván nem érné meg.
Ez nekem megért 100 kunát, plusz ne feledd a bónuszt: ha valami csoda folytán megnyertem volna az ájfónt, Csőt ott helyben megütötte volna a guta - miután egyfolytában negatív volt, hogy "úgyse sikerül" és még röhögött is
Én néha flippereztem de általában a verekedős vagy az autóversenyes gépekkel nyomultam. (nyerőgépbe viszont talán ha kétszer dobtam pénzt, azt meghagytam a hülyéknek)
Csak nem azt feltételezed hogy a hülye turistáknak tették ki a gépet hogy hátha lesz pár aki meg is próbálja?
Ha vettél volna a Frézire is rendes gumikat akkor az is könnyebben ment volna.
Én feleannyiért is megmondtam volna neked.
Nem is volt többszáz kuna, max. egy 100-as de te ezt nem értheted, mert nem úgy működsz, mint én nekem tudnom kellett, hogy nem lehet lelökni mert én nem vagyok hiszékeny 4000 Forintért tanultam tömeg pszichózist plusz marketinget
Sztem megérte
Igen. Hiába mondtam ez nem úgy van kitalálva, hogy minden strandolónak adjon 5 Kuna ellenében egy ájfon hetest, de Te úgy gondoltad, hogy ismét okosabb vagy mindenkinél és megmutatod hogy kell kicsalogatni azt a készüléket. Miután több száz kunát beledobáltál halkan megjegyezted, hogy ez a gép meg van piszkálva...
A tudatalatti állítólag nagyon erős