Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek is dolgozni.

Sziasztok.
fogalmam nincs kinek jó,de valószínű hogy volt aki jól járt ezzel. Az előzmény cégé a busz,ami nagy tartozásokat halmozott fel az állam felé. A Tükebusz csak bérelte őket amíg nem lett saját buszpark, (Volvo itt a zsíros buszbeszerzés),de van pár csuklós Mercedes amit még bérelnek mert kevés a csuklós. Egyébként az épületek is az előzmény cég tulajdonában vannak,azokat is béreljük. Gondolom a NAV-tól,ahogy a buszokat is. A buszpark meg lesz/van hirdetve flottába,egyben el lehet vinni őket. Gondolom a bérleti díj azért valamit javított az adósság állományon,és a régi vezetés tagjai közül is asszem gugyulnak páran. Aztán a fene tudja mi az igazság,nekünk nagy vonalakban ezt adagolták. De bukovárivan a Volovo beszerzéssel is mert bíróságon van az ügy valami 700 millió lóg a levegőben,nem közvetlen az eladótól vették meg,hanem egy közvetítőtől,és a meghírdetett flotta ár felett 700 miskával drágábban. Kb ezt tudom az egészről.
És ez most kinek jó, hogy ezek itt fognak szétrohadni? Az adóhiány ebből nem fog megtérülni...
Valszeg az üzemeltető adót csalt, OK, csukják be (ez nem fog megtörténni)
Vagy a pécsi városvezetés szeretni lezsugázni egy jó zsíros busz-beszerzést? a szükségre hivatkozva?
durva :(
azt hittem leselejtezett buszok... legalább háromszor annyi van, mint ami a képeken látszik
Ez nem busztemető,NAV által lefoglalt járgányok tároló helye. Egyik napról a másikra lettek kivíve a lábukon,zöme még előző nap dolgozott.
Pedig nem néznek ki rosszul...
Pécsi busztemető :-(
Itthon a lámpa. Most már "csak" be kell rakni.
Ezek legalább tényleg jók!
Olvastam jó vicceket
-Doktor Úr! A lányom láthatatlannak képzeli magát. Megvizsgálná?
- Persze. Hol van?

Ha a mosómedve a nap 24 órájában alszik, akkor mikor mos?
- A kémény.

Egy öreg mondja egy másiknak:
- Ezek a mai fiatalok némelyike milyen szegény, látja azok is öten szívnak egy cigit, mégis hogy örülnek neki...
Nem szeretném szétoffolni a fórumot, de esetleg ez érdekes lehet:
https://www.sportmotor.hu/vide...
Biztos jó lesz már én is kíváncsi vagyok nagyon.
Megyek filmet nézni,kezdődik a kedvencem. Viasat6 Grimm.
Ja,és tök ingyen. Még a festés is csak anyagárban lesz. Segítünk egymásnak. Ő fest,karosszériázik,szerel,én meg voltam nála vagy 5 hétvégét házat csinálni a nyáron.
Konzol megvan a gyári.
Fényező barátom fogja kivágni és belerakni. Van olyan kis vágókorongja,amit a patológián használnak csont vágásra kis géppel együtt. Azzal nagyon pontosan ki lehet vágni állítólag. Meg aztán nem az elsőt csinálja. Ő festette a kis frézit is.
Ki fogja beszabni az idomba? Mert biztos reszelni kell rajta sokat. meg konzolt csinálni... nem lesz az olyan 1ccerű.
Nemsokára itthon lesz a lámpa.

Várom már nagyon.
Nagyon szép motor!
http://totalbike.hu/tesztek/2017/10/24/teszt_honda_cbx1000_1978/

nem yamaha :)