Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nekem a hétvége nem jó.
Akkor egyszerű a dolog mert nekem nem jó.
De lehet hogy holnap és szerda. Csütörtökön már dög meleget mondanak. Meg most vagyok szabin.
Nem hétvégén. Szerda-csütörtökre gondoltam.
kár,hogy pont most 7végén mész,sajnos nem leszek itthon,pedig összefuthattunk volna :-(
Nagymaros , Verőce,Vac, és haza. De megbeszéljük ha nem jó.
Buzi telefon
Jó lenne a Dunakanyarban motorozni,Visegrádon,Dobogókő,Esztergomnál át,es
merre akarsz menni?
Tervezek egy két napos kirándulást motorral a jövő heten. Útvonal meg nincs,ha lesz valaki akit érdekel akkor megbeszéljük.
Hazaértünk Tiszafüredről. Nagyon jó volt,sztem visszamegyünk még. Vicus lazán letolta egy pihenővel a 410 km. Oda is Vicus volt a gépész.
Nem hiszem... Kizárt, hogy ide engem a Zasszony elengedjen egyedül
Jó lenne de most Balcsin vagyok talán jövőre beütemezzük
a zene fantasztikus szuper előadok által készített isteni muzsika AMON AMARTH az a szerpentin nagyon baba főleg a szendehelyi 4 kanyar ott kárcót a motor is párszor
A zene szörnyű, de a többi nagyon különleges.
Hmm...ugyan érzek némi ellentmondást az elvárásokban de megkérdezem az egyik haverom, szerintem az talán ingyen is odaadná a gépét. (jólelkű srác, sosem a saját érdekeit nézi, mindig azon van hogy mások járjanak jól)
Sziasztok! VENNÉK!

Keresek saját részre motort, Hayabusa után egy jobb túrázót, vagy az alábbiakat. 2000 utáni érdekel, 500-999 között.
Yamaha Fazer, R1,
Suzuki S Bandit, Gsxr 1000, Hayabusa
Esetleg hasonló sor négyesek, más gyártóktól.
Interneten én is tudok keresni, ár alattit keresek.
06209194144
Te Cső, most van a Körös Toroki Napok, amire jönni akartál 1x. Voltam ott, annyi a fiatal csaj, kettessével-hármassával, mind bikiniben, hogy még nézni is borzasztó volt
Most este meg indul a buli zóna, a bikinik helyett kis party ruhák (hála a melegnek) rengeteg ittas lesz egy-két óra múlva - szörnyű, hogy nem leszek ott, hogy segíthessek a rászorulókon
... bár nem hiszem, hogy ezek közül bármelyik is "rászorulna" a legtöbb kipróbált már
http://youtu.be/MhJPStmjN1U;feature=youtu.be Rétság-Szendehely.
Gyulám elfelejtettelek hétfőn megyek postára