Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hátsó alupanel hátánál van egy elszivo ventilátor ami leszivja a fütöteströl a meleglevegöt és a nyillal jelölt két helyen fujja tovább,erre csövet teszek és oda irányitom ahová akarom
Ez nagyon jól sikerült lakoautó.
http://youtu.be/SweT1DuQbqA
De ez más.Természetben aludni,tóparton egy horgászat stb.Elindulni és bárhol megállni.Nem vagy helyhez és idöhöz kötve.Elindulunk a hegyekbe aután lemegyünk a tengerig szerintem nagy élmény a gyereknek is.Én gyerekkoromban imádtam táborban sátorozni.
komolyan gondolod ezt a lakókocsizást...
Én különben nem értem: minek vigyen házat magával az ember? az mindenütt van, nagyobb, kényelmesebb, vízzel, villannyal...
Gázzal Müködik 5 kw is.Kèmènyes úgyhogy nem veszélyes.Truma lakokocsifütès 280000 forint egy új,èn pedig 20000 èrt vettem szóval apropízir
Ez mit tud és hogy működik?
Èn meg lakókocsi fütèst vettem Beszerelem ès luxusmeleg lessz
Most beszéltem egy ismerős szerelòvel de nem kecsegtetett jóval mivel öreg autó így mindenképp ajálja a hfej felújítást ha biztosra akarok menni ugye kellene nyomáspróbázni hogy nem e repedt a hf sikoltatni stb
Nekem pont ezt csinálta a Volvóm (kb. 20 éve) ott a hf tömítés szélső hengerénél a tüzkarikán volt egy akkora gyári hiba, hogy szemmel alig láccott (új tömítés volt, gyűrűzés után)
újra szétszedés, csere, és jó lett. Szóval sztem megúszod tömítéssel, ha az volt a Baja.
Ábrus mikor hengerfejes lett a renault akkor csak egyszerűen csak hf tömítést cseréltél vagy
sikoltattad a hf-et,szelepszár sz-et cseréltél mielőtt összerektad???
Úgy néz ki utolért minket is az 1-es hengernél mikor bemelegszik fehér gőz jön erőteljesen a kipufból el kezd rángatni eltünik a hütőfolyadék .a gyertya kormos és szerintem vízcseppes
Sziasztok
Jó reggelt
Az egy másik turné lesz.
Nem úgy volt hogy motorral megyünk?
Persze a katalyt kályhát sem hagynám otthon
Hát ez nagyon faxxa
Úgy tervezzük egy hèt alatt elmegyünk a feka tengerig megnèzve ezt azt közben
Szóljál megyek. Én is tervezem a turnét nyárra. Ezzel mennék meg a kutyával. (Még egy bringatartó beszerzése van folyamatban a vonóhorogra csak össztelóshoz nem kapni valahogy át kell majd alakítanom)
Èn is tervezgetem,hogy a ducatót leszigetelem ès berendezem lakóbusznak úgy hogy bármikor ki ès beszerelhetö legyen a berendezés,aztán elmegyünk a családdal túrnèzni Rengeteg videó van a youtube ön ilyen átalakitásokról.
Itt semmi.
A kör olyan tojás alakú lesz ha beleteszed. (ha megcsavarod akkor meg 8-as)
A méretére nem emlékszem de semmi különös. (vidd el az FZ csövét mintának belepróbálni)