Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hova raktad be ?
Én meg szétbontottam Omi AC-ját, be volt állva, kosztól, nem is forgott. Miszlikre szedtem, kipucoltam, most brummog, holnap megy vissza az autóba. A felső gázolaj szűrőt is ki kellett takarítani, ott is volt dzsuva és víz is. Holnap start
Ja, nemrég megpöccintettem az FZR-t, hátha november óta elfelejtette hogy mi a dolga. A harmadik indítózás után beröffent és fél perc múlva már szép egyenletesen járt mind a három henger.
Beraktam sanyáéba az új O gyűrűket, de megvannak a régiek. 20mm a belső átmérő és 2,5mm vastag a keresztmetszete. (lehet még befér a 3mm-es is, ezt így nem tudom)
Ez is eléggé vízköves.
Sokkal tovább marad meg a pl fekete póló színe (10 mosás után nem szürke), sehol nem találsz vízkövet a lakásban, a mosógépet, mosogatógépet, kávéfőzőt soha nem kell vízkövezni.
A zuhanypanelek masszázs-fúvókái, a csaptelepek szűrői soha nem dugulnak el. És még sorolhatnám.......
Mindent kijelez az kijelző, és áramszünet után is működik a belső akkunak köszönhetően.
Én is felújításkor tetettem be, hallgattam a barátomra aki már azelőtt beépítette.
Lehet, hogy először drágának tűnhet, viszont utána rengeteget spórol.
Sziasztok!
Létezik olyan FZ 750 módosítás, amivel 911ccm-es lesz a blokk... Ha minden igaz akkor ez úgy néz ki hogy az újabb 750-es blokk (tehát pl mint nekem is a 2MG, nem az első szériások) és arra egy az egyben felmegy a 87-88-as sima Genesis hengersor a hengerfejjel. Kiszámoltam, elvileg a 750 lökethossz és az 1000-es furat alapján ez valóban 911 ccm.
Valakinek van valami infója róla hogy kell e valamit átalakítani?
750-es és 1000-es henger magassága az azonos, a csapszegek is stimmelnek, az 1000-es dugattyú egy hajszálnyival alacsonyabb, de ez betudható a hőtágulásnak is (de egyébként ki küszöbölhető a hengertalp tömítéssel vagy egy síkolással)
Valakinek van infója róla vagy próbált már ilyet?
Gondolom már hamarabb kellett volna... Itt olyan kemény a víz tiszta vízkö minden napokon belül. Meg érzem is amikor zuhanyzok majd leszakad a hátam. Fel akarom újítani a fürdőszobát, azt csak úgy ha lesz benne ilyen másképp nem érdemes. Jelzi ha só kell neki?
Nem fogod megbánni!
Nem kell megmérni köszi csak kb-ra érdekel egyelőre, mire kell számitani valahogy majd helyet csinálok neki nem holnap lesz de akarok majd egyet...
Ez kimondottan vízlágyítóba való só. 25kg 2000ft.-
A mérete bk akkora mint egy mosógép csap kicsit magasabb.
De ha gondolod megmérem szívesen a 75-öst.
Az milyen só sima konyhasó? Akkora a szerkezet mint egy mosógép kb?
Az biztos csak egy dolgot nem fogsz tudni megjavitani rajta és az az akksi. És ez elég nagy probléma....
Már elég jó tárolásokat kitaláltak: fölös időben felszivattyúznak vizet egy magas tárolóba, mikor kell, meg leengedik... de pl. az északi-tengeri szélturbinák állandóan mennek, ott mindig fúj, amikor túltermel, leállítanak belőle - tárolni nem kell.
Sok lehetőség van, én villany párti vagyok könnyebb lesz javítani a járműveket, 1ccerűbb a rézdrótot megforrasztani, mint fötengely csapágyat hézagolgatni, meg hengert fúrni
Ebbe a típusba van 25-ös is.
A só az általatok elhasznált víz mennyiségétől függ.
Nekem egy 25kg zsák kb 2-3 hónapig elég.
4-en használjuk és fogy a víz bőven.
Szia!
Nem tudom milyen kategóriák vannak. Nem kéne túl nagy max 1-2 emberre és nem tudom mekkora a szerkezet de elég kicsi a hely a fürdőszobában nem biztos, hogy oda beférne ott jön be a víz gondolom oda kell bekötni rögtön a vízóra után.... a sót milyen gyakran kell tenni bele? Hányan használjátok?
Én úgy tudom, hogy az elektromosságot még mindig többségben gáz és szén erőművek állítják elő. Ez az egyedüli energia amit nem lehet raktározni hanem folyamatosan termelni kell akkor is ha nem fúj a szél és ha nem süt a nap. Ráadásul lényegében mindenki mindenhol használja az egész világon folyamatosan. Persze az lenne az igazi ha a villanyautó akksiját fel tudnád tölteni napelemről vagy szél erőműről akkor lenne igazából 0 emissziós de azthiszem ez még odébb van...
Szia!
Milyen kategóriásra gondolsz?
Nekem Bewamat Bio 75 van.
Ez nekem 6 éve hibátlanul teszi a dolgát.
Csak a sót kell tenni bele, előszűrőt 3-4 évente cserélni és elfelejthetsz mindent ami a vízkővel kapcsolatos.
Ok köszi.
Este 6-ra megyek dolgozni, utána felhívlak és elmondom. (leírni hosszú)