Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként hogy legyen valaki különc, ha közben ugyanazt használja mint a többi normális ember?
Nem azt mondta hogy mindenek felett állnak, hanem hogy összességében a Japánok nagyon hasonlóak, csak márkától függetlenül vannak jobban/kevésbé jól sikerült modellek.
Ha már te is azt mondod, hogy a japán motorok mindenek felett akkor mé nem olyat vettél?
Hát nem sok. (mint látszik)

Mizu?
Off? Egy macskás cikk itt?
Nem rád gondoltam.
Egyébként: "vannak jól sikerült modellek, meg vannak tévedések" ........na meg a BMW.
Igazán nem gondonám, hogy bármelyik japó márka jobb a másiknál, úgy über alles... vannak jól sikerült modellek, meg vannak tévedések, de nagyon hasonló mind.
Velem általában közölni szokták, nem kérdezni. (de nem szokott érdekelni)
Nem rossz, 200 Le és 6,4 fogyasztást írnak rá. Külsőre mondjuk nem tetszik de biztos jó lehet.
Meg amikor megkérdezik : Szar-e a Kawasaki ? Hát elég szar , annak akinek nincs !
Kawasaki , mert megérdemlem !
Most hirtelen azt hittem hogy csak nekem van, de aztán rájöttem hogy nem. (lassan már Yamahája sem lesz itt senkinek)
én már kicsit nehezen viselem ezt a sok kawást itten...
"ha a Yamahások nem haragszanak meg " Itt szerintem senki sem szekta tag, szóval biztosan nem. (már akinek még az van)
Az újabbak már lenni tetszve nekem.
ZZR-ből elég könnyű szépet, sőt újszerűt találni!
http://www.kawasaki.hu/hu/prod...
Az a vacak porszívó csöves 750-es meg ugyan kinek kell?
Köszi ! Egyébként ha a Yamahások nem haragszanak meg szerintem a legszebb szín ami valaha motorra került , és a formával harmonizál az a 93 -as narancs -lila ZZR ! Ugyan ez enduróba az Afrika twin !
Ájj...de gyönyörű a ZZR és a ZXR! De szerettem volna ilyeneket birtokolni 15-20 évvel ezelőtt! (a ZXR-t lehetőleg zöld-fehér-kékben, a ZZR mindegy lett volna )
Ma már nagyon nehéz szépet találni ezekből.
30 éve még én is kisebb voltam
Laci, ezek modellek pici autók....
Ez nagyon állat!
Ilyesmi Skodri kupéban ültem 1x 88 körül, Bonyhád-Pécs közt vett fel, katona voltam. Egy autószerelő srác, állatul mentünk a hegyen Akkor már volt 1500-öm, ahhoz képest nagyon ment.
Nagyon jó ! Beszarás ! panelos zil , csőrős tatra /30 évvel ezelött arról kaptam a CB hívóm csőrike / na meg VFTS nagyon ott van ! Órákig tudnám nézni ! Szinte a vartyi 1.1 és a favorit túl fiatal ide !